Продажа Купе Ауди Другая

С VIN-кодом
04.05.2024
14 700 $
584 913 грн
Бензин 2 л.
Автомат
180 тис. км
Днепр (Днепропетровск)
Настоящая TTS!!! Прошитая коробка Quattro Prestige STAGE 2 - 400 л.с. Двигатель - 2.0 полній привод. Машина в хорошем состоянии, любая проверка на любом СТО. Легкая в управлении, резвая, маневренная.
С VIN-кодом
06.04.2024
72 998 $
2 908 970 грн
Электро 0 л.
Автомат
24 тис. км
Киев
...з Німеччини чи Норвегії ) , автівка на гарантії, дуже в гарному стані, один власник, затягнута броне плівкою, два комплекта гуми, тільки пройшла планове ТО, дууууже гарна комплектація. Їздила одна людина за кермом, автівка, по стану, близька до нової. Телефонуйте. Таких варіантів на ринку України просто немає.
26.04.2024
22 000 $
876 700 грн
Электро 0 л.
Автомат
9 тис. км
Львов
...та маневреність автомобіля дає велику перевагу на дорозі, та безпечність. Також хочу звернути увагу на ціну даного автомобіля, замовивши його з Америки Ви зекономите до 30% ціни, від ринкової вартості. Телефонуйте, пишіть, бронюйте для себе чудове авто!!!
01.02.2024
82 500 $
3 287 625 грн
Электро 0 л.
Автомат
31 тис. км
Одесса
...що представляє досконалість технологій і видатних характеристик. З цим автомобілем водій отримує не лише чудову електричну потужність, а й низку додаткових функцій, які забезпечують безпеку та комфорт під час поїздок. • Повний привід • Потужність 476 к.с • Розгін 4.1с • Ємність батареї: 85 kWh • Запас ходу: 487 км Додаткові можливості: Адаптивний Круїз-Асистент та Екстрений Асистент: система контролю швидкості, що вміє адаптуватися до руху смугами, поєднана з екстреною допомогою, яка попереджає водія про критичні ситуації та вживає відповідних заходів для гарантування безпеки. Адаптивний Круїз-Контроль: автоматично підтримує оптимальну відстань до транспортних засобів попереду, забезпечуючи комфортний і безпечний рух. Активний асистент руху по смузі: система, що утримує автомобіль у межах смуги руху, надаючи допомогу під час керування, гальмування та прискорення. Бездоганний звуковий супровід: Bang and Olufsen 3D Premium Sound System: 16 динаміків, включаючи 3D-динаміки, створюють приголомшливий звук. Технологія 3D надає тривимірну візуалізацію звуку на передніх сидіннях, удосконалюючи аудіодосвід в автомобілі. Просунуті технології: динамічне кермове управління всіма колесами: повнопривідне кермове управління для поліпшеного контролю та стабільності. Вольфрамові гальмівні диски: високопродуктивна гальмівна система з вольфрамовими дисками та червоними супортами забезпечує вражаючу точність і довговічність. Спортивний звук GM3 e-tron: звукова система, створена для підкреслення динамічності та спортивного характеру автомобіля. Світлодіодні фари Matrix з Audi Laser Light: інноваційна технологія забезпечує адаптивне освітлення, запобігаючи відблискам для інших учасників дорожнього руху. Додаткові пакети та опції: Пакет допомоги PCM City: охоплює системи допомоги під час перехресного руху, попередження про вихід за межі смуги та систему допомоги під час перехресного руху ззаду. Пакет допомоги PCC Tour: з розпізнаванням дорожніх знаків і різними функціями, що поліпшують ефективність руху. Пакет Вибору WCA Comfort: включає тоновані вікна для підвищення комфорту в салоні. Спортивні передні сидіння: з фігурними бічними опорами і вбудованими підголівниками для максимальної підтримки і комфорту.

Ауди Другая в Украине

Смотрите еще: