Оголошення про продаж Авто Джилі в Україні

З VIN-кодом
03.05.2024
4 300 $
171 355 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
71 тис. км
Миколаїв
...комплектация: кондиционер, люк, кожаный салон, полный электропакет, магнитола с экраном, парктроник и т.д. Салон в хорошем состоянии. Установлены хорошие шины и новый аккумулятор. Установленный сабвуфер. С документами порядок. Звоните и приходите на осмотр.
З VIN-кодом
06.05.2024
1 600 $
63 760 грн
Бензин 1.5 л.
Ручна / Механіка
225 тис. км
Київ
...по кузову рыжики, пороги вареные 2 года назад 1 раз в год, ТО масла-фильтра по сезону, 1 год назад поставил новый бензонасос, насос гура, рулевая рейка новая, опорные подушки, задние стойки, замененные сайлентблоки, правый суппорт новый, колодки, выхлопная стстема новый глушитель и резонатор и замененное сцепление комплектом месяца 3 назад поставил новый радиатор, почистил дроссельную заслонку, заменил датчик холостого хода и свечи. По резине зима! Салон чистоплотный, довести до идеала его не требует много сил!Газ не стоит.За машиной смотрел, на свои годы машины старался сберечь по максимуму так как первый авто в жизни!
З VIN-кодом
04.05.2024
3 550 $
141 467 грн
Газ/бензин 1.5 л.
Ручна / Механіка
152 тис. км
Запоріжжя
...в тех паспорт.С приятным расходом топлива 8 литров бензина Надёжный 1. 5 мотор . Сухой абсолютно . Технически все идеально. Сервисные книжки. Все работает как должно быть . Не дымит не коптит . ОБСЛУЖЕНА ДО МЕЛОЧЕЙ ПО ФАКТУ .Линзы стои Ксенон , Подушки Безопасноти. Полный электро пакет !Кузов красивый салон тоже. Все агрегаты в порядке печка греет Кондиционер холодит , Резина отличная . Два ключа два брёлка . В ХОДУ ОЧЕНЬ ПРИЯТНАЯ И КОМФОРТНАЯ МАШИНА. КТО КУПИТ НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ ГАРАНТИРУЮ . Документы в порядке. Звоните мы обязательно договоримся в пользу покупателя естественно. Всем мирного неба над головой!
З VIN-кодом
04.05.2024
4 300 $
171 312 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
71 тис. км
Миколаїв
...колодки, мастило в двигуні та КПП. Максимальна комплектація: кондиціонер, люк, шкіряний салон, повний електропакет, магнітола з екраном, парктронік та інше. Салон в гарному стані. Встановлені хороші шини та новий аккумулятор. Встановлений сабвуфер. З документами порядок. Телефонуйте та приходьте на огляд.
Нове
Бензин 1.48 л.
Автомат
Хмельницький
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
04.05.2024
7 850 $
312 744 грн
Газ/бензин 1.5 л.
Ручна / Механіка
25 тис. км
Кропивницький (Кіровоград)
Продам авто з рідним та не великим пробігом.
З VIN-кодом
03.05.2024
3 550 $
141 432 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.59 л.
Ручна / Механіка
157 тис. км
Запоріжжя
...бензину Надійний 1. 5 мотор. Сухий абсолютно. Технічно все ідеально. Сервісні книжки. Все працює як має бути. Не димить не коптить. ОБСЛУЖЕНА ДО ДРІБНИЦЬ ЗА ФАКТОМ. Лінзи стоїти Ксенон, Подушки Безпеки. Повний електро пакет! Кузов красивий салон теж. Всі агрегати в порядку пічка гріє Кондиціонер холодить, Відмінна гума. Два ключі два брелоки. У ХОДІ ДУЖЕ ПРИЄМНА І КОМФОРТНА МАШИНА. ХТО КУПИТЬ НЕ ПОХУДАЄТЕ ГАРАНТУЮ. Документи в порядку. Телефонуйте ми обов'язково домовимось на користь покупця природно. Усім мирне небо над головою!
З VIN-кодом
03.05.2024
2 800 $
111 580 грн
Бензин 1.34 л.
Ручна / Механіка
80 тис. км
Бобровиця
...отлично,ходовая без лишних стуков,салон в идеальном состоянии,кондиционер,гидроусилитель руля,электро зеркала и стеклоподъемники.
Нове
Бензин 1.48 л.
Автомат
Одеса
З VIN-кодом
03.05.2024
2 777 $
110 635 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.34 л.
Ручна / Механіка
250 тис. км
Кременець
...и по качеству, очень малый расход газа. Мотор была замена ремней и роликов, смазок, фильтров, ходовая без замечаний, сенсорный дисплей,сигнализация,кондиционер,центральный замок,присутствует страховка Возможен обмен
З VIN-кодом
03.05.2024
7 800 $
310 830 грн
Бензин 1.5 л.
Ручна / Механіка
89 тис. км
Харків
...був привезений з Китаю під замовлення в кінці 2016 році комплектація пред максимальна тому є багато відмінностей! Доп.фото можу скинути можу на месенджер.
З VIN-кодом
05.05.2024
2 500 $
99 625 грн
Газ/бензин 1.5 л.
Ручна / Механіка
2 тис. км
Березівка
На ходу,треба заправити кондіціонер та замінити передні стойки(желательно),всі питання за телефоном та вайбер,обмін тільки на бус(окрім газелі),пишіть
Нове
Бензин 1.48 л.
Автомат
Львів
З VIN-кодом
05.05.2024
6 777 $
269 995 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
77 тис. км
Павлоград
...бита, не крашена. Не требует никаких вложений, сел и поехал. Полностью обработана, ухожена, салон в идеале, ездить одно удовольствие, новая передняя резина. С документами всё в порядке. Зимняя резина на дисках в подарок. Не пожалеете. Детали по телефону
З VIN-кодом
05.05.2024
2 650 $
105 576 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
158 тис. км
Ніжин
...керма, електро скло підйомника на всіх дверях. Є незначні нюанси по кузову видно на фото. Тільки переоформлення. Також можливий обмін.

Джилі в Україні

Джилі за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Джилі

Джилі за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Geely
РЕАЛЬНЫЕ ОТЗЫВЫ, проблемы и больные места Джили. Geely Coolray
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Geely 

Стереотип про "картонні" китайські машини давно зруйнований. Це підтверджує число бажаючих купити Джилі. Якщо ви все ще роздумуєте над придбанням Geely, перегляньте каталог машин бренду на AutoMoto.ua.

Що потрібно знати про Джилі

  1. Китайський бренд Geely заснований в 1986 році. 
  2. Компанія починала з виробництва холодильників, потім зайнялася випуском скутерів і тільки в 1998 році налагодила збірку автомобілів. З цієї причини просто неможливо купити авто Джилі б/у з дуже великим пробігом.
  3. Назва марки означає "Щастя", а девіз звучить: "Живи щасливо, води Geely!". Кажуть, не можна купити щастя ... зате можна купити машину Джилі.
  4. З 2010 року китайська марка володіє шведським Volvo. Їй також належить британський виробник спорткарів Lotus і інноваційний бренд LYNK & CO.
  5. Виробник став першим в Китаї, хто показав свої моделі на автосалонах у Франкфурті та Детройті, а також почав експорт на європейський ринок. 

Яку модель Geely вибрати

  • CK - найпопулярніша Джилі б/у в Україні. Компактний седан випускали з 2011 по 2016 рік, збирали в українському Кременчуці;
  • MK - модель в кузові седан і хетчбек. Виробник позиціонував модель як недорогий автомобіль на кожен день, тому вартість автомобіля Geely вписується в найскромніший бюджет;
  • MK Cross - кросовер на базі хетчбека МК. Неординарний дизайн та яскраві кольори кузова привертають увагу до цієї моделі. Купити Geely можна в середньому за $ 4 000-5 000;
  • Emgrand - седан, розроблений брендом спеціально для експорту. Це перший китайський автомобіль, який пройшов краш-тести Euro NCAP і отримав чотиризірковий рейтинг безпеки;
  • Emgrand X7 - передньопривідний компактний кросовер. Якщо ви вирішите купити авто Джилі, будете здивовані багатим оснащенням помічниками водія і різними опціями для комфорту.

Відгуки власників Geely

Головний аргумент купити Джилі - ціна. Моделі китайського бренду дійсно бюджетні, а придбати авто з пробігом можна взагалі недорого. Незважаючи на імідж дешевої марки, багато власників задоволені своїми машинами. 

Згідно з відгуками, всі моделі мають зручні салони та сучасні інтер'єри. Ясна річ, всередині немає розкоші, матеріали відповідають вартості. Вагомим аргументом купити Geely є комплектація: подушки безпеки, електропакет, підігрів сидінь, клімат-контроль, круїз-контроль, парктроніки та інше. 

Загальна проблема всіх машин марки - неякісне лакофарбове покриття, висока витрата палива таі невеликий багажник. 

Як вибрати Geely на AutoMoto.ua

Агрегатор автомобільних оголошень АвтоМото зібрав 1500+ оголошень про продаж авто китайського бренду. В одному зручному каталозі ви можете ознайомитися з пропозиціями купити машину Джилі в своєму місті, порівняти ціни, дізнатися офіційну інформацію з бази МВС по держномеру. 

Ось поради, які допоможуть зробити правильний вибір:

  • уважно дивіться фото - багато дефектів помітні на знімках. Якщо всі фотографії зроблені з одного ракурсу, продавець може приховувати пошкодження;
  • уникайте машин, які використовувались в службах таксі, а також після серйозних аварій;
  • віддавайте перевагу авто з недавно проведеним плановим ТО та з заміненими по регламенту витратними матеріалами.