Огляд тест-драйву: Dodge Durango 2021

14 квітня 2021

Dodge Durango 2021 року - трьохрядний середньорозмірний кросовер. Автомобіль вражає своїми мускулами. Багато його конкурентів починають з чотирициліндрового двигуна і пропонують в якості опції V-6, Durango ж починає з V-6 і дозволяє покупцям перейти на потужний Hemi V-8. 

Купити новий автомобіль Dodge Durango 2021 на автобазарі Dodge Durango 2021

Вся сім'я може вміститися в автомобілі завдяки додатковому третьому ряду сидінь, а пасажири попереду, отримають зручні крісла і інтуїтивно зрозумілу інформаційно-розважальну систему. Durango, мабуть, кращий вибір в своєму класі для буксирування, особливо з двигуном V-8 під капотом. Інші позашляховики можуть пропонувати більше розкоші, високотехнологічних функцій допомоги водієві або комфортні поїздки. Але коли справа доходить до продуктивності, Durango немає рівних з його новинкою 2021 року - двигуном Hellcat на 710 к.с.

Нове в 2021 році 

  • дебют моделі SRT Hellcat з 710-сильним двигуном;
  • оновлений дизайн інтер'єру та екстер'єру;
  • нова додаткова бездротова зарядка та бездротові Android Auto і Apple CarPlay;
  • стандартний 8,4-дюймовий сенсорний екран і опціональний 10,1-дюймовий сенсорний екран;
  • додатковий пакет Tow N Go.

Кому варто купити? 

Dodge Durango - міцний, потужний позашляховик, який виглядає і звучить відповідним чином. 

Якщо вам подобається привертати увагу своїм приїздом і від'їздом, цей автомобіль для вас. Зовнішній вигляд і звук вихлопу повернуть голови присутніх. Протестуйте модель, щоб купити новий Додж Дюранго і не шкодувати потім. 

Нове або б/у авто? 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Dodge освіжив зовнішній вигляд Durango 2021 року, встановивши нові фари, грати радіатора, змінивши задній спойлер і передній бампер.

Рестайлінг ще помітніший всередині. Приладова панель отримала орієнтовану на водія компоновку: інформаційно-розважальний дисплей і нижні елементи управління трохи нахилені вліво. Щодо інформаційно-розважальних програм, Durango тепер може бути оснащений новою додатковою 10,1-дюймової інформаційно-розважальною системою з оновленою версією інтерфейсу Uconnect. До більшого дисплею також додається підставка для бездротової зарядки смартфона. Нова система буде опціональною для GT і стандартної для Citadel і R/T. 

Новий пакет Tow N Go доступний в топовій комплектації R/T. Він збільшує максимальну буксирувальну здатність до 3945 кг і додає спеціальний режим буксирування. З ним ви отримаєте унікальні 20-дюймові колеса і широкі крила.

Додж Дюранго хоч і не змінив покоління, але помітно змінився. Однозначно, варто купити Dodge Durango 2021 року випуску. 

Dodge Durango або Jeep Grand Cherokee

Dodge Durango і Jeep Grand Cherokee є продуктами Fiat Chrysler. Таким чином, у них є кілька плюсів: зручна інформаційно-розважальна система Uconnect, лінійка потужних двигунів і відмінна буксирна здатність. Що стосується Jeep, його модельний ряд завершується версією Trackhawk і 707-сильним двигуном Hellcat. Обидва варіанти є хорошим вибором для позашляховика, але їх відмінності, швидше за все, вплинуть на ваше рішення. У Jeep менше вантажного простору, ніж у Dodge, але він також забезпечує відмінні позашляхові можливості і керованість на дорозі. Якщо вам потрібен вантажний відсік великого розміру, високі буксирувальні характеристики або найсучасніші інформаційно-розважальні функції, такі як 10,1-дюймовий сенсорний екран, Додж Дюранго - кращий вибір.

Dodge Durango або Mazda CX-9

Mazda CX-9 - один з лідерів в класі середньорозмірних SUV завдяки своїй керованості, салону і економії палива. Кросовер CX-9 доступний тільки з чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, але у нього все ще є швидке прискорення. Mazda також має відмінні результати краш-тестів, довгий список стандартних функцій допомоги водієві і менший цінник, ніж у Dodge. Durango має переваги в буксируванні і вантажному просторі, а його третій ряд просторіше, ніж у CX-9. Вибір між цими двома варіантами залежить від того, що ви шукаєте в першу чергу в трирядному позашляховику.

Салон

Базова модель Durango вміщує п'ять чоловік в два ряди, в той час як двомісний третій ряд є додатковим. Решта комплектації стандартно трьохрядні. Також можна замінити багатомісне сидіння середнього ряду на два капітанських крісла і скоротити кількість сидячих до шести.

Передні крісла зручні і пропонують гарну кількість доступних регулювань. Точно так же дорослі пасажири знайдуть комфортні місця в другому ряду з великим простором для ніг і над головою. Як багатомісне сидіння другого ряду, так і додаткові капітанські крісла можуть складатися і перекидатися вперед, щоб забезпечити легкий доступ до третього ряду.

У порівнянні з більшістю інших позашляховиків середнього розміру, Dodge Durango 2021 року має середній об’єм багажника. За сидіннями третього ряду знаходиться 485 літрів вантажного простору. Це стільки, як і у великого седана. У вас вийде 1225 літрів, коли ви складете третій ряд, і максимум 2400 літрів, коли ви складете і другий, і третій ряди.

Якість інтер'єру цього Dodge виглядає мінімалістично в базовій моделі і перетворюється в висококласну в топових комплектаціях. 

Це 11-й модельний рік поточного покоління Dodge Durango. І це означає, що у багатьох конкурентів салон сучасніший і елегантніший. 

Проте оновлення дизайну для моделі 2021 року справді покращує ситуацію. М'які поверхні з прострочкою виглядають краще, та і ви можете вибрати оновлення з шкіряною центральною консоллю і підлокітниками з акцентами з вуглецевого волокна і унікальною обшивкою стелі.

В 2021 році Durango зробив великий технологічний стрибок. Раніше 7-дюймовий сенсорний екран був стандартним, а 8,4-дюймовий - опціональним. Тепер 8,4-дюймова версія є стандартною, а 10,1-дюймовий сенсорний дисплей - додатковим.

Більший екран працює з новим програмним забезпеченням Fiat Chrysler Uconnect 5, яке, за твердженням компанії, в п'ять разів швидше, ніж Uconnect 4 (яке все ще використовується з 8,4-дюймовим дисплеєм). Додаткова інформаційно-розважальна система Durango забезпечує бездротовий зв'язок для Android Auto і Apple CarPlay.

Який би сенсорний екран та інтерфейс ви не вибрали, вам сподобається просте і зрозуміле меню і зручні елементи управління. В рамках оновлення дизайну Durango 2021 року компанія Dodge перемістила деякі перемикачі і повернула інформаційно-розважальний дисплей до водія.

Відео тест-драйв Dodge Durango 2021 року

Технічні характеристики 

Додж Дюранго стандартно поставляється з 3,6-літровим двигуном V6, який видає 293 "конячок" з одним вихлопом або 295 "конячок" з доступним подвійним вихлопом. Більшість водіїв, які не надто переймаються продуктивністю, ймовірно, вважатимуть V6 цілком підходящим. Він може здаватися недостатнім при різкому прискоренні чи при повному завантаженні людей або вантажу на борту, але стандартна восьмиступінчаста автоматична коробка передач забезпечує інтелектуальне і своєчасне перемикання передач, що дозволяє максимально використовувати потужність двигуна.

Кожен, хто хоче чогось більшого, ніж щоденна поїздка, повинен розглянути один з додаткових силових агрегатів Durango V8. Хорошим компромісом в середині модельного ряду є 5,7-літровий Hemi, який видає 360 к.с. Ви знайдете його під капотом кожного Durango R/T.

Далі йде 6,4-літровий Hemi V8, що розвиває 475 к.с. Це серце комплектації SRT. Durango SRT пропонує неймовірне прискорення і володіє поліпшеними характеристиками, такими як контроль запуску і спеціальні режими руху. Згідно Dodge, Durango SRT 392 може розігнатися до 100 км/год за 4,4 секунди.

Абсолютним королем модельного ряду Durango є SRT Hellcat. Його двигун - це 6,2-літровий V8 з наддувом, який вже зарекомендував себе в моделях Challenger і Charger Hellcat. 

В Durango Hellcat заховано цілих 710 к.с. Це робить модель найпотужнішим серійним позашляховиком за всю історію. Машина Додж Дюранго в такій комплектації здатна набрати 100 км/год за 3,5 секунди і розвинути максимум 290 км/год.

Durango забезпечує найкращу економію палива зі стандартним двигуном V6 з заднім приводом - 10.2 л/100 км. Новий в 2021 році Dodge Durango Hellcat демонструє витрату палива близько 16.8 л / 100 км. 

Цей Dodge має найвищу буксирну здатність в своєму класі. Моделі з базовим двигуном V6 можуть буксирувати до 2812 кг, що приблизно на 450 кг більше, ніж у більшості інших позашляховиків середнього розміру. Вражає те, що буксирна здатність Durango поліпшується з більш високими комплектаціями.

Новинка 2021 року - це додатковий пакет Tow N Go, який збільшує місткість 5,7-літрового R / T до кращих в своєму класі 3945 кг. Ця кількість дорівнює максимальній буксирувальної здатності моделей SRT 392 і Dodge Durango Hellcat.

Durango пропонує кращу максимальну буксирувальну здатність, ніж всі компактні пікапи. Крім того, він може тягнути більше ваги, ніж багато повнорозмірних пікапів в базових комплектаціях. 

Безпека

Durango 2021 роки не піддавався краш-тестам.

Розміри і вага 

Довжина Дюранго становить 5 м. Його споряджена маса коливається від 2126 до 2590 кг, а повна маса автомобіля складає від 2948 до 3220 кг.

Можливі комплектації 

Dodge Durango 2021 року випускається в шести комплектаціях: SXT, GT, R/T, Citadel, SRT 392 і SRT Hellcat. Тим, хто шукає найкраще поєднання ціни та продуктивності, слід розглянути R/T і його двигун Hemi V8.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Volvo XC60 2021
Купити новий автомобіль Вольво ХС60 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Фольксваген Пассат 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Volkswagen Passat 2021