Огляд тест-драйву: Honda Insight 2021

16 червня 2021

Honda Insight - компактний гібрид з відмінною паливною економічністю. Седан поєднує в собі комфорт та практичність з вишуканим інтер'єром та простими у використанні технологіями. 

Купити новий автомобіль Хонда Інсайт 2021 року на автобазарі AutoMoto.ua

Хоча Хонда Інсайт 2021 - найспортивніший автомобіль на дорозі, але все ж він вартий уваги.

Нове в 2021 році

Honda Insight в 2021 модельному році не отримала змін в технічних характеристиках або зовнішньому вигляді. Виробник переглянув списки стандартних функцій безпеки для різних рівнів комплектацій. 

Кому варто купити? 

Insight - добре продуманий седан, який виглядає дорожчим своєї цінової категорії. Якісно зібраний салон отримав приємний дизайн. Ті, хто вже їздив на машинах японського бренду, впізнають типову конструкцію кабіни Хонда. І це непогано. 

Ця Honda має довгий список стандартних технологій активної безпеки і відрізняється простою у використанні інформаційно-розважальною системою. Машина Хонда Інсайт відмінно укомплектована для своєї ціни. 

Якщо ви шукаєте гібрид, обов'язково розгляньте варіант Insight.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Нове або б/у авто? 

В 2021 Insight отримав несуттєві зміни в комплектаціях. В іншому він майже ідентичний моделі 2020 року. Седан поточного покоління дебютував в 2019, тому можете сміливо шукати б/у Honda Insight.

Honda Insight або Toyota Corolla Hybrid

Honda Insight і Toyota Corolla Hybrid коштують приблизно однаково, обидва пропонують комфортну поїздку та довгі списки стандартних функцій з великою кількістю технологій допомоги водієві. У них також одні з найнижчих показників витрата палива в класі гібридних та електромобілів. Insight витрачає приблизно 4.5 л/100 км, Corolla Hybrid - близько 4.3 л/100 км. У пошуках недорогого і дуже економного автомобіля ви не помилитеся з жодним із них. Проте Insight привертає увагу великим багажником, відмінними показниками безпеки та зручними сидіннями.

Honda Insight або Hyundai Ioniq

Hyundai Ioniq і Honda Insight активно змагаються, але переможця вибираєте ви на основі своїх пріоритетів. Однією з яскравих переваг Ioniq є те, що він випускається в гібридних, плагін-гібридних і повністю електричних варіантах, а Insight - це тільки традиційний гібрид. Ioniq економніший, ніж Insight у всіх конфігураціях, у нього якісніші матеріали салону та більше вантажного простору. Однак Insight м'якше їде й пропонує більше місця на задніх сидіннях.

Honda Insight або Honda Accord Hybrid

Accord Hybrid - це автомобіль середнього розміру, тому він коштує дорожче. Разом з тим, Акорд має більше місця, ширший діапазон стандартних функцій та помітно висококласніший салон. Хоча Accord Hybrid витрачає більше палива, він компенсує цей недолік потужним двигуном і швидким прискоренням. Серед двох Honda краще вибрати Accord Hybrid.

Салон

Інсайт - п'ятимісний седан. Габарити Honda Insight оманливі і його салон більший, ніж передбачає зовнішній вигляд. Інтер'єр уособлює майстерність компанії в використанні простору. На перший погляд недоліків в салоні немає: для передніх пасажирів досить місця, водієві легко знайти зручну посадку, ззаду комфортно навіть високим людям. До того ж, ця маленька Honda відрізняється якісно зібраним інтер'єром з приємних на дотик матеріалів. 

Головний мінус - шум. Двигун часто голосно працює на холостому ходу і створює вібрації, коли акумулятор потребує підзарядки. Свист вітру якісно поглинається, але на швидкостях автостради звукоізоляція не справляється.

Оскільки акумуляторна батарея Хонда Інсайт знаходиться під задніми сидіннями, а не займає місце в багажнику, седан має хорошу вантажопідйомність для компактного гібрида. Honda Insight забезпечує 427 л простору в багажнику в стандартній комплектації та 416 л в моделях Touring. Цього місця вистачить приблизно для 10 пакетів з супермаркету або пари сумок для сімейної подорожі на вихідні.

З мультимедіа нової Honda Insight 2021 традиційно немає проблем. Можливо, вам знадобиться оновлена інформаційно-розважальна система Insight, яка додає корисні функції підключення, такі як Apple CarPlay і Android Auto, та має більший сенсорний екран. При будь-яких налаштуваннях мультимедіа зручна для користувача. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє легко переміщатися по меню, а система швидко реагує на введення.

Технічні характеристики

Гібрид Honda Insight оснащений чотирициліндровим двигуном і електродвигуном, які в сукупності виробляють 151 л.с. Insight стрімко прискорюється і без проблем набирає швидкість. Вам сподобається розгін до 100 км/год за 7.7 с. 

Гібридна трансмісія плавно перемикається з електричного мотора на бензиновий двигун. Останній видає чимало шуму при різкому прискоренні, але має достатню потужність практично для будь-якої дорожньої ситуації.

Мало автомобілів здатні перевершити Honda Insight в економності витрати палива. "Апетит" Хонда Інсайт скромний і становить 4.3 л в місті і 4.8 л на шосе на 100 км. Версії Турінг витрачають більше - 4.6 л в місті і 5.2 л на шосе.

Керованість пристойна, хоча це не найспортивніша машина на дорозі. Але те ж саме можна сказати і про більшість інших гібридів. Розміщення акумуляторної батареї під задніми сидіннями не тільки збільшує простір в багажнику, а й дає Insight низький центр тяжіння, допомагаючи залишатися збалансованим на поворотах. Седан урівноважений і забезпечує плавність ходу. У регенеративних гальм є кілька налаштувань, щоб ви могли вибрати, наскільки вони агресивні при натисканні на педаль.

Безпека

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США протестувала нову Honda Insight 2021 року. Седан отримав загальну оцінку безпеки 5/5 з успіхом пройшовши тести на лобове зіткнення, лобове зіткнення та перекидання.

Розміри і вага

Кузов Insight має довжину 4.6 м. Споряджена маса седана варіюється від 1355 кг до 1396 кг.

Можливі комплектації 

У 2021 році Honda випускає Insight в трьох комплектаціях: LX, EX і Touring. Всі моделі оснащені 151-сильною гібридною трансмісією і переднім приводом. Єдина причина купити Хонда Інсайт 2021 топової версії - розширені функції активної безпеки і значно покращена інформаційно-розважальна система з великим екраном та додатковими можливостями підключення. Якщо хочете максимум комфорту, вибирайте модель Touring. Це єдиний седан Insight зі шкіряним оздобленням та підігрівом передніх сидінь.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Volvo V60 2021
Купити новий автомобіль Вольво В60 2021 року на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Ауді А6 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Audi A6 2021