Огляд тест-драйву: Honda Pilot 2021

3 лютого 2021

Honda Pilot 2021 - хороший позашляховик середнього розміру. Кросовер має просторий салон, що вміщає до восьми пасажирів, і солідний вантажний відсік. Pilot забезпечує спокійну поїздку навіть по нерівних дорогах, а його двигун V6 досить потужний, але при цьому економічний. 

Новий кросовер Honda Pilot 2021 на AutoMoto.ua

Хоча Pilot 2021 - не найяскравіший кросовер середнього розміру, але досить універсальний, щоб сподобатися широкому колу людей.

Нове в 2021 році 

Хонда зробила рестайлінг моделі Пілот в 2021 році:

  • доданий новий рівень обробки салону Special Edition,
  • дев'ятирівнева автоматична коробка передач стала стандартною для всіх комплектацій Pilot;
  • базова комплектація LX отримала двозонний клімат-контроль.

Кому варто купити? 

Honda Pilot 2021 року - модна альтернатива мінівену. Цей позашляховик може похизуватися доступним повним приводом, високою посадкою і значним дорожнім просвітом - рисами, які важливі для більшості покупців кросоверів. Модель від Honda також має швидкісний і економічний силовий агрегат V-6. 

Вам сподобається Pilot своїм просторим салоном з достатнім вантажним простором і місцем для зберігання дрібних предметів, а також безліччю стандартних систем допомоги водієві і популярними інформаційно-розважальні функціями. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Нове або б/у авто? 

Є кілька серйозних відмінностей між Honda Pilot 2020 і 2021 років. Доступна раніше дев'ятирівнева автоматична коробка передач тепер входить в стандартну комплектацію всіх Pilot, як і двозонний автоматичний клімат-контроль. 

У цьому році Honda розширила комплектації Pilot версією Special Edition.

Якщо ви віддаєте перевагу коробці автомат, варто купити Хонда Пілот 2021 року. Якщо оновлення не важливі для вас - вибирайте кросовер минулих років випуску. 

Honda Pilot або Toyota Highlander

Toyota Highlander має вищий прогнозований рейтинг надійності і більше стандартних функцій, включаючи Android Auto і Apple CarPlay. У Highlander також є деякі доступні функції, такі як 12,3-дюймовий сенсорний екран, які недоступні в Pilot. Проте Honda може похвалитися просторим салоном, і обійдеться дешевше, ніж Toyota. Якщо ваші головні пріоритети - це пасажирський простір, вибирайте Pilot. Якщо ви віддаєте перевагу надійності і більшій кількості стандартних функцій, вибирайте Highlander.

Honda Pilot або Mazda CX-9

Мазда CX-9 має менше вантажного простору і не такий зручний третій ряд, ніж Pilot. Натомість експерти вважають CX-9 кращою в управлінні. Mazda також має більш розкішний салон і великий сенсорний екран. У CX-9 не так багато кінських сил, як у Pilot, але у нього кращі показники економії палива. Якщо ви не плануєте регулярно возити дорослих в третьому ряду, вам краще вибрати CX-9.

Салон

Новий Honda Pilot - трьохрядний автомобіль. У стандартній комплектації позашляховик вміщує до восьми чоловік. У моделях з окремими (капітановими) кріслами другого ряду можуть розміститися до семи пасажирів. Сидіння зручні в довгих поїздках, всі три ряду досить просторі, щоб розмістити дорослих пасажирів. У салоні Хонда Пілот ви знайдете багато відсіків для зберігання корисних дрібниць і цілих 15 підстаканників. 

Є три комплекти роз'ємів LATCH для сидінь другого ряду і один повний комплект для сидінь третього ряду з боку пасажира. 

Салон кросовера Honda Pilot наповнений матеріалами преміум-класу, де навіть пластик приємний на дотик. Однак його інтер'єр починає показувати свій вік. Багато конкурентів пропонують більш сучасний дизайн салону. 

Вантажопідйомність Pilot вище середнього для позашляховика середнього розміру. За сидіннями третього ряду ви знайдете 520 літрів вантажного простору. Складіть третій ряд і збільшите багажник до 1580 літрів, другий - і отримаєте 3000 літрів. Задні двері з електроприводом входить в стандартну комплектацію EX-L, а задні двері з функцією управління голосом є стандартними в комплектаціях Special Edition, Touring, Elite і Black Edition. 

Стандартний інформаційно-розважальний інтерфейс Pilot простий і не має розширених можливостей, таких як підключення до смартфону. Покупці, швидше за все, віддадуть перевагу оновленій мультимедіа, яка має сенсорний екран, а також Android Auto і Apple CarPlay. 

Також є окремі фізичні елементи управління, які спрощують водієві регулювання звуку і клімату під час водіння.

Відео тест-драйв Honda Pilot 2021 року 

Технічні характеристики 

В 2021 році Pilot оснащений єдиним 3,5-літровим двигуном V6 потужністю 280 кінських сил і новою стандартною дев'ятиступеневою автоматичною коробкою передач. Така пара працює досить добре. Honda Pilot демонструє розгін до 100 км/год за 6.4 с. 

Хонда Пілот 2021 з переднім приводом витрачає 10.7 літрів палива в комбінованому циклі. Повнопривідні моделі витрачають на 11.2 літра. Це середні показники для кросовера такого класу.

Pilot забезпечує стабільне і точне рульове управління, м'яку поїздку навіть по нерівному асфальту.

Пілот може буксирувати до 2250 кг при правильному оснащенні.

Безпека

У стандартні розширені функції безпеки Honda Pilot входить безліч помічників:

  • камера заднього виду,
  • попередження про лобове зіткнення,
  • гальмування для запобігання зіткнень,
  • Lane Keep Assist,
  • попередження про виїзд зі смуги руху,
  • адаптивний круїз-контроль,
  • автоматичне дальнє світло фар.

Зробити поїздки комфортнішими і безпечнішими допомагають додаткові опції: моніторинг сліпих зон, передній і задній парктронік, світлодіодні протитуманні фари.

Розміри і вага 

Honda Pilot має стандартні для класу габарити: довжину 5 м, ширину 2 м, висоту 1.79 м. Споряджена маса коливається від 1800 до 1960 кг.

Можливі комплектації 

Новий Хонда Пілот представлений широким модельним рядом. У 2021 році автомобіль випускається в семи комплектаціях: LX, EX, EX-L, Special Edition, Touring, Elite і Black Edition. 

Ви можете купити Honda Pilot 2021 тільки з двигуном V6 і дев'ятиступеневою автоматичною коробкою передач. Комплектації Elite і Black Edition стандартно поставляються з повним приводом. AWD доступний в більш низьких комплектаціях.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: BMW X6 2021
Новий БМВ Х6 2021 року на AutoMoto.ua
Купити позашляховик Jeep Grand Cherokee 2021 на AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Jeep Grand Cherokee 2021