Огляд тест-драйву: Hyundai Accent 2020

24 грудня 2019

У класі компактних автомобілів Hyundai Accent 2020 займає не погану позицію. Салон виглядає приємно, особливо зважаючи на ціну, він має просторі сидіння і великий перелік доступного оснащення. На нормальному покритті автомобіль гарантує бажану плавність ходу, автоматична коробка передач Hyundai Accent дозволяє йому споживати менше пального. Що стосується недоліків, то Accent має не настільки хороше управління як у конкурентів, крім того, потужності двигуна часом просто не вистачає. 

Огляд тест-драйву: Hyundai Accent 2020

Нове у 2020 році 

  • Незначні оновлення силового агрегату 
  • Планується поява варіатора 

Кому варто купити? 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Даний автомобіль відмінно себе зарекомендував як міський завсідник. Недоліків у нього не багато, особливо, якщо ви не шибайголова. При вкрай збалансованій стартовій ціні ви отримуєте непоганий перелік оснащення. Окремою перевагою стали габарити Hyundai Accent, які дозволяють йому ідеально вписатися у насичений рух. Як би там не було, але поглянути в сторону конкурентів типу Toyota Corolla і Hyundai Elantra все ж варто. 

Нове чи б/у авто? 

Нинішній Accent це частина покоління, яке було представлене на 2018 модельний рік. Єдина, варта уваги зміна це підвищення потужності двигуна і поява варіатора. У 2019 значних змін теж не відбулося. Як частина редизайну 2018 Hyundai Accent відмовилися від кузова хетчбек і зменшили кількість коней окремих моделей. У базу увійшла камера заднього виду, доступними стали попередження про можливе зіткнення, автоматичне екстрене гальмування, Apple CarPlay і Android Auto. Ви можете зекономити чимало, обравши вживану модель або версію попередніх років.  

Порівняння з іншими авто/комплектаціями 

Hyundai Accent чи Toyota Corolla?

Сучасний Toyota Corolla це хороший автомобіль, перш за все, він більший, ніж Accent. Представник Toyota отримав більше стандартного оснащення, але Hyundai має місткіший багажник. Серед моделей Corolla представлена Eco, яка споживає помітно менше пального, ніж Accent. У обох автомобілів приблизно однаковий рівень динаміки. 

Hyundai Accent чи Hyundai Elantra?

Ще один представник компактного сегменту це Hyundai Elantra. Він трохи більший, ніж Accent. У Elantra потужніший двигун і місткіше багажне відділення. Салон отримав якісніші матеріали і більше технологій. На додачу Elantra все ще можна обрати в кузові хетчбек і седан. 

Салон 

Салон Accent розрахований на п’ятьох людей. Обидва ряди гарантують достатньо особистого простору, якщо пам’ятати, що перед нами компактний автомобіль. Двоє дорослих з комфортом розмістяться позаду. Загалом, сидіння тішать досить високим рівнем комфорту. Позаду є два повних набори кріплень дитячого крісла LATCH. Незважаючи на не надто виразну стилізацію і жорсткий пластик деяких поверхонь, Accent має непоганий інтер’єр. Об’єм багажного відділення становить 368 літрів, даний показник не є хорошим для класу, але для щоденного багажу його вистачить. У базу автомобіля увійшли Bluetooth, USB порт, 4 динаміки аудіо і 5.0-дюймовий сенсорний екран. Доступними є люк даху, автоматичний клімат-контроль, два додаткових USB порти, 6 динаміків стерео, 7.0-дюймовий сенсорний екран, супутникове радіо та Apple CarPlay з Android Auto. 

Відео тест-драйв Hyundai Accent 2020 року

Технічні характеристики 

На 2020 рік зосередилися на 1.6-літровому чотирьохциліндровому двигуні з 123 кінськими силами і 151 Нм. На даний момент пару йому складає шестиступінчаста автоматична коробка передач на шість ступенів. На наступний рік планується варіатор. Привід на передні колеса. Розгін відбувається за 11.2 секунд. Витрата пального Hyundai Accent перебуває на рівні 8.9 л/100км у міському, 5.3 л/100км у заміському і 6.6 л/100км у змішаному циклах. Що стосується манери ходу, то пересувається седан спокійно, якщо дорожнє покриття хороше. Нажаль, автомобіль втрачає плавність при їзді по поганим дорогам. Рульове управління непогане, але жвавості суперників у нього немає.

Безпека 

Моделі 2020 мають п’ять років або 96.560 км пробігу лімітованої гарантії та 10 років або 160.934 км пробігу гарантії на силовий агрегат. Що стосується результатів краштестів, то моделі 2020 протестовані не були, традиційно Accent має непогані показники. У базу автомобіля входить камера заднього виду. Попередження про можливе зіткнення і автоматичне екстрене гальмування є доступними.

Розміри 

У довжину Accent має 426.7 см. Вага автомобіля становить від 1.135 до 1.225 кг.

Можливі комплектації 

Седан доступний у трьох моделях: SE, SEL і Limited. Базова модель Accent SE постачається з тканинною обшивкою, камерою заднього виду, Bluetooth, USB портом, чотирма динаміками аудіо та 5.0-дюймовим сенсорним екраном. Модель Accent SEL гарантує два додаткових USB порти, шість динаміків аудіо, 7.0-дюймовий сенсорний екран, супутникове радіо та Apple CarPlay і Android Auto. Модель Accent Limited отримала майже все можливе оснащення, включно з попередженням про можливе зіткнення, автоматичним екстреним гальмуванням, автоматичним клімат-контролем і додатком «Hyundai Blue Link», який серед іншого дозволяє завести авто за допомогою смартфону.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Toyota Prius 2020
Огляд тест-драйву: Toyota Prius 2020
Огляд тест-драйву: Acura RLX 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Acura RLX 2020