Огляд тест-драйву: Jaguar I-Pace 2020

9 листопада 2020

Повністю електричний Jaguar I-Pace 2020 року - відмінний розкішний позашляховик. Автомобілю подарували енергійне прискорення, ідеальну керованість, плавний хід, тихий салон із зручними сидіннями. У Ягуар Ай Пейс 2020 запас ходу 320 км! Чим ще здивує автомобіль? 

Електричний Jaguar I-Pace 2020 року випуску

Нове в 2020 році 

Ягуар Ай Пейс не отримав серйозних змін у 2020 році.

Кому варто купити? 

Вам слід купити Ягуар I-Pace 2020 року, якщо ви хочете повністю електричний позашляховик, який не економить на розкоші або гострих відчуттях. Небагато конкурентів можуть зрівнятися з його динамікою і довгим списком стандартних функцій.

Нове або б/у авто? 

Виробництво I-Pace почалося з 2019 модельного року. Компанія Jaguar не внесла серйозних змін в 2020 році, тому ви можете розглянути модель 2019 року, щоб заощадити.

Jaguar I-Pace або Tesla Model X?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Модель X більше, ніж I-Pace, її двері відкриваються вертикально. Власники Tesla мають доступ до мережі публічних зарядних станцій автовиробника. Однак з цією Tesla є деякі проблеми: незручний третій ряд, менш розкішна обшивка і жорстка їзда. Не можна заперечувати сучасний зовнішній вигляд і привабливі пристрої Model X, але I-Pace - більш практичний позашляховик в цьому порівнянні.

Jaguar I-Pace або Porsche Cayenne Hybrid?

Обидва позашляховика обладнані стандартним повним приводом. Cayenne Hybrid має гібридну трансмісію - в повному обсязі електричну, як I-Pace, яка робить упор на потужність, виробляючи 455 кінських сил в порівнянні з 354 кінськими силами I-Pace. У Porsche розкішніший салон. Cayenne Hybrid може бути трохи швидше і в цілому більш висококласним, але велика вантажна зона I-Pace робить його зручнішим для користувачів. 

Салон

У Jaguar I-Pace 2020 просторий і зручний салон. На двох рядах сидінь з комфортом розмістяться п'ять людей. Крісла забезпечують хорошу підтримку.

Для установки дитячих сидінь I-Pace 2020 має повний набір роз'ємів LATCH на кожному із задніх бокових сидінь, а також верхній фіксатор ременя для середнього сидіння.

I-Pace 2020 року виправдовує репутацію Jaguar як виробника вишуканості. Всі елементи внутрішнього стилю продумані й елегантні.

У стандартного Ягуар Ай Пейс 2020 року оббивка сидінь з синтетичної шкіри. Висококласні варіанти включають обробку з натуральної шкіри, передні сидіння з електроприводом, регульованими по 18 параметрам, і замшеву стелю. 

I-Pace має 505 л вантажного простору за задніми сидіннями, який розширюється до 1 400 л при складених задніх сидіннях. У салоні є кілька зручних місць для зберігання речей, в тому числі глибока центральна консоль, що розділяє передні сидіння. Під капотом ви знайдете навіть крихітне відділення, в якому досить місця для невеликої сумки.

Доступні двері багажного відділення з електроприводом і функцією голосового управління.

Стандартні функції мультимедіа в I-Pace включають:

  •  інтеграцію зі смартфоном, 
  • звукову систему Meridian, 
  • супутникове радіо, 
  • HD-радіо, 
  • Bluetooth, 
  • шість портів USB, 
  • навігацію, 
  • точку доступу Wi-Fi,
  • що настроюється відображення на двох екранах для водія. 

Додаткові функції включають панорамний дах, двозонний автоматичний клімат-контроль, запуск кнопкою і доступ без ключа. Доступні оновлення: чотирьохзонний автоматичний клімат-контроль, кнопка активності і обігрів лобового скла з підігрівом форсунок омивача.

Цей Jaguar оснащений інформаційно-розважальною системою InControl Touch Pro Duo з двома екранами з яскравою графікою і передовими функціями. Наприклад, він автоматично регулює налаштування клімату в залежності від кількості пасажирів в автомобілі. Крім того, стандартна навігаційна система може автоматично визначати місцезнаходження зарядних станцій на вашому маршруті.

Проте, в системі є вади. Вона може бути досить повільною при запуску або відповіді на ваші вхідні дані. Крім того, макет меню спантеличує в перші кілька разів, тому краще звикнути до елементів управління і команд, перш ніж вирушити в дорогу.

Відео тест-драйв Jaguar I-Pace 2020 року

Технічні характеристики 

Ягуар Ай Пейс 2020 має відмінні технічні характеристики. I-Pace - один з найшвидших і тихих позашляховиків в своєму класі. Він оснащений двома електродвигунами, які розвивають вражаючу потужність в 394 кінських сили, забезпечуючи швидке прискорення з моменту зупинки і хорошу потужність на шосе. Розгін Jaguar I-Pace 2020 до 100 км/год всього чотири секунди. 

I-Pace - це один з небагатьох автомобілів, які можуть проїхати більше 320 км без підзарядки. Зарядка літій-іонного акумулятора I-Pace до 80% займає близько півтори години з використанням швидкого зарядного пристрою постійного струму потужністю 50 кВт. З домашнім зарядним пристроєм 2-го рівня ви можете зарядити свій I-Pace до 80% приблизно за 10 годин.

Jaguar I-Pace забезпечує в рівній мірі комфорт і спортивність: відмінно їде по більшості поверхонь і впевнено проходить повороти.

Як і будь-який електромобіль, I-Pace має рекуперативні гальма. У цьому Jaguar вони мають гарну гальмівної здатністю, але переходи між тертям і рекуперативним гальмуванням досить різкі. З іншого боку, є два режими гальмування, які дозволяють вам регулювати, наскільки агресивне рекуперативне гальмування I-Pace.

Адаптивна підвіска може піднімати повнопривідний позашляховик на 140 мм для легкого бездоріжжя або опускати його для кращої керованості.

Безпека

Кожен I-Pace поставляється з безліччю функцій безпеки, включаючи попередження про лобове зіткнення, автоматичне екстрене гальмування, камеру заднього виду, датчики паркування по всьому автомобілю, попередження про перехресний рух ззаду, допомогу в утриманні смуги руху, датчики дощу і стану водія, розпізнавання дорожніх знаків. Стандартний асистент паркування управляє рульовим керуванням, щоб вміло направляти I-Pace на паралельне або перпендикулярне паркувальне місце. Також є чіткий контроль виходу, який попереджає пасажирів на задньому сидінні про наближення перешкоди, таких як велосипедист або автомобіль, перш ніж вони відкриють двері.

Додаткові функції включають в себе моніторинг сліпих зон, проекційний дисплей, адаптивний круїз-контроль з функцією Stop-and-Go, високошвидкісне автоматичне екстрене гальмування, систему паркувальних камер з об'ємним оглядом і адаптивний круїз-контроль з підсилювачем рульового управління.

Розміри і вага 

I-Pace 2020 року має довжину 4 682 см. Споряджена маса коливається від 1 755 кг до 1 993 кг. 

Можливі комплектації 

Jaguar I-Pace 2020 року випускається в трьох комплектаціях: S, SE і HSE. Оскільки всі моделі поставляються з однаковою вражаючою трансмісією і забезпечують однакову продуктивність, ви можете зосередитися на виборі обробки салону, яка має необхідні вам технології і функції безпеки. 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Renault Captur 2020
Оранжевий новий Renault Captur 2020
Хетчбек Рено Сандеро 2020 року
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Renault Sandero 2020