Огляд тест-драйву: Lexus LS 2018

26 квітня 2018

Абсолютно новий Lexus LS 2018 року поєднує елегантність, якість, вишуканість та довершеність систем, упакувавши все у стильну обгортку. Наголос було зроблено на тому, що вже асоціюється з седаном, а саме на вишуканому інтер’єрі, елементах класу люкс, сучасних технологіях, якості оздоблення і збірки. Між тим, нові інтер’єр та екстер’єр можуть вивести LS на новий рівень. Цей Lexus гарантує те саме, що і BMW 7 Series разом з Mercedes-Benz S-Class, але за нижчою ціною. До того ж, покупець має змогу обирати між звичним двигуном і гібридною установкою. Окремо доступна система повного приводу і версія LS 500 F.  

Огляд тест-драйву: Lexus LS 2018

Вам сподобається

Новий Lexus LS гарантує елегантний, продуманий салон та виняткову якість збірки. Плавність ходу, вражаюча потужність і рівень комфорту від Lexus залишаються основними перевагами LS. А нова зовнішність дозволяє виділитися.  

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Незважаючи на 30-річну історію існування, Lexus не схожий на інші бренди. Так, набагато більше елементів, які так полюбляють ентузіасти, ви знайдете у Mercedes або Porsche. До того ж, стилістичні ідеї Lexus не завжди і не всім припадають до смаку.

Нове у 2018 році

Новий LS довший, ширший і нижчий, ніж раніше. Стилізація стала більш експресивною і виразною. За потужність відповідає нове поєднання двигуна та коробки передач.

Враження від їзди

Керувати новим LS - це отримувати геть інший досвід у порівнянні з тим, що було колись, хоча комфорту це не стосується. Нинішній 3.5-літровий V6 бі-турбований двигун гарантує більше потужності, ніж V8, який було замінено. Завдяки цьому седан відчувається швидшим. Чудову пару двигуну складає автоматична коробка передач на 10 ступенів. Завдяки режиму «Sport+» реакція підвіски, двигуна та трансмісії стає агресивнішою. Для тих, хто надає перевагу комфорту, передбачена пневматична підвіска. Версія Lexus LS 500 F Sport у 2018 році не додає потужності, але має жорсткішу динаміку, швидшу реакцію трансмісії та відчувається спритнішою, ніж стандартний LS 500. Гібридна версія при 359 конях в цілому мало чим поступається бензиновим моделям.

Найкращі характеристики

Стильний салон пропонує відмінно виконані сидіння та виняткові матеріали повсюди. Натхнення для створення інтер’єру черпалося з традиційної японської майстерності. Всередині на покупця чекають сучасні системи і функції. При бажанні можна обрати опції на кшталт масажера сидінь, 28 режимів налаштування сидінь, функції відкидання задніх сидінь та аудіосистеми на 23 динаміки.

Гібридна модель LS тішить 359 кінськими силами під капотом. Водій оцінить вдалу комбінацію швидкості, сотня досягається за 5.4 секунд, і економічності.

Детально про автомобіль Lexus LS 2018

Інтер’єр

Відомий високоякісними, відмінно співвіднесеними салонами Lexus додав сучасні лінії та поєднав їх з багатовіковими японськими традиціями. На розсуд покупця представлені унікальні елементи типу скла «Kiriko-cut» та тканинних панелей дверей, які нагадують оріґамі. Хоча, можливо, більшості клієнтів до душі більше припадуть вишукані дерев’яні акценти замість скла. Бажаєте більше відчуття розкоші? Маєте змогу насолодитися аудіосистемою на 23 динаміки, передніми сидіннями на 28 режимів, масажем та відкидними задніми сидіннями з підніжками. Доступ до систем здійснюється через тачпад. Дуже легкою систему назвати не можна, але вона варта вивчення, оскільки відкриває чимало можливостей.  

Екстер’єр

Нове покоління Lexus LS отримало у 2018-му найдорожчу стилізацію за всі роки, доповнену новим характером. Передню частину прикрашає веретеноподібна решітка радіатора, оточена зубчастими, похилими фарами. Сторони відмічені виразними і сміливими лініями. Елементи дизайну, здавалося б занадто різні, але чудово доповнюють одна одну. Нинішній седан довший і ширший за попередника.

Базова комплектація

Моделі LS 500 постачаються з приводом на задні колеса, 19-дюймовими дисками, режимами «Eco», «Comfort» і «Sport», тачпадом, який дозволяє користуватися навігацією та іншими системами. За тишу в салоні відповідає активний контроль шуму. Набір Safety System+ входить у базу та пропонує: функцію виявлення пішоходів, систему допомоги руху по смузі, систему попередження про зміну смуги руху та адаптивний круїз-контроль.

Опційне обладнання

Обрати можна не тільки обладнання, а й версію. Так, нині доступними є гібридна модель і F Sport з більшими гальмами і колесами. Всі моделі доповнюються пневматичною підвіскою та повним приводом. Пакет «Executive» додасть: 28 режимів налаштування передніх сидінь, функцію масажу та відкидання задніх сидінь. Пакет «Advanced» подбає про: систему попередження про пішоходів, активний рульовий підсилювач та попередження про перехресний рух попереду. Салон можна урізноманітнити за рахунок скляних акцентів «Kiriko» та плісированих панелей.

Технічні характеристики

За потужність стандартних моделей Lexus LS 2018 року відповідає 3.5-літровий бі-турбований V6 двигун на 315 кінських сил та 380 Нм. Пару йому складає автоматична коробка на десять ступенів. З приводом на задні колеса сотні седан досягає за 6.5 секунд, витрачаючи 9.6 л/100 км у змішаному циклі. З повним приводом розгін відбувається за 4.9 секунд, витрата пального зростає до 9.9 л/100 км відповідно. Як альтернатива запропонована гібридна силова установка, яка складається з V6 двигуна та двох електромоторів. Потужність установки становить 359 кінських сил, якої вистачає на розгін за 5.4 секунд. Витрата пального становить 6.2 л/100 км у змішаному циклі.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Lincoln Continental 2018
Огляд тест-драйву: Lincoln Continental 2018
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz CLA-Class 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz CLA-Class 2018