Все модели Все модели

Объявления о продаже Авто Мицубиси в Украине

С VIN-кодом
03.05.2024
35 999 $
1 434 560 грн
Дизель 2.44 л.
Автомат
46 тис. км
Ровно
...дилері все мінялося по регламенту так як треба(є всі належні чеки)Я перший власник.Автомобіль весь в рідній фарбі.Авто не було в ДТП.Салон як новий кожа не затерта!Стоїть нова резина TOYO.Камери 360!Автомат переключає ідеально!Мотор та коробка теж в ідеальному стані!Я за машиною дивився грошей в неї не жалів!Готовий до будь яких перевірок на вашому СТО!Автомобіль знаходиться в м.Рівне.Можлива доставка авто у ваше місто!Реальному клієнту торг!За більш детальнішой інф. звертайтесь за телефоном!
С VIN-кодом
04.05.2024
29 800 $
1 186 934 грн
Бензин 2.49 л.
Вариатор
33 тис. км
Киев
...скла;дзеркал;сидінь; кермаСистема попередження зіткненняКруїз-контрольДатчики світла-дощуЕлектро-регулювання водійського сидінняЕлектропривод багажникаДва комплекти резина зима-літоАвто майданчикам будь ласка не турбувати
С VIN-кодом
04.05.2024
10 800 $
430 056 грн
Газ/бензин 3 л.
Автомат
112 тис. км
Киев
...мотор І ходова без зауважень. машина на свої роки в хорошому станІ адекватний торг бІля авто Фари Біксенонові Матеріали салону Шкіра Колір салону Темний Регулювання сидінь салону по висоті Електрорегулювання передніх сидінь Підігрів сидінь Передні сидіння Електросклопідйомники Передні та задні Клімат-контроль багатозонний Підсилювач керма Гідро Регулювання керма По висоті та по вильоту Запасне колесо Повнорозмірне Безпека Антиблокувальна система ABS Антипробуксовочна система ASR Блокування замків задніх дверей Бортовий комп'ютер Мультимедіа AUX Стан Гаражне зберігання Перший власник Оптика Датчик світла Омивач фар Протитуманні фари Кузов Захист картера Захист коробки Система допомоги при паркуванні Парктронік задній Подушка безпеки Водія Бічні передні Бічні задні
С VIN-кодом
20.04.2024
32 900 $
1 310 078 грн
Дизель 2.44 л.
Ручная / Механика
93 тис. км
Коломыя
Официальная, купленная в Украине на Mitsubishi Motors 10.01.2020 года. Все ТО проходило в официале. Максимальная комплектация Ultimate. Не бита, не крашена ни одна деталь кузова. Больше по телефону.
Новое
Бензин 1.59 л.
Ручная / Механика
Кривой Рог
Предложения от автосалонов
С VIN-кодом
02.05.2024
25 800 $
1 027 614 грн
Дизель 2.44 л.
Автомат
137 тис. км
Николаев
...Передня частина, пороги і під ручками в броні плівці. Комплектація максимальна Ultimate. За автомобіль стидно не буде. Більше питань по телефону.
С VIN-кодом
04.05.2024
10 500 $
418 215 грн
Бензин 2.36 л.
Вариатор
150 тис. км
Кропивницкий (Кировоград)
...Подрулевые лепестки. Второй владелец из салона в дтп не был стеклом по кругу родное лобовое с подогревом. авто в отличном состоянии как технически так и визуально. больше информации по телефону. присутствует торг. продажа только по переоформлению.
С VIN-кодом
04.05.2024
9 300 $
370 326 грн
Газ/бензин 2.4 л.
Вариатор
192 тис. км
Павлоград
...камера заднього виду. По кузову є дефекти по лакофарбовому покриттю. Має тріщини на лобовому склі, справа знизу, яке не заважає огляду. В комплект додаю зимову гуму. Якщо зацікавилися авто, для більш детальної інформації прошу дзвонити після 16:00 години
Новое
Бензин 1.59 л.
Ручная / Механика
Черкассы
С VIN-кодом
04.05.2024
10 900 $
434 256 грн
Дизель 2 л.
Ручная / Механика
187 тис. км
Дрогобыч
...ступеневою коробкою передач, з регулюванням приводу та блокуванням диференціалів для дуже поганих доріг або снігових заметів! Дуже багата комплектація у цього авто так як є такі функції як: Безключовий доступ з складанням дзеркал, адаптивні противотуманні Фари, передні та задні ппрктроніки, лінзована XENON передня оптика з омивачами та LED задня оптика з дублюючим стоп сигналом на спойлері, датчик світла та датчик дощу, круїз контроль, мультимедіа Rockford з штатним сабвуфером в багажнику, а також третій ряд сидінь, два оригінальні килимки в багажник, 4 електросклопідйомники, електроблокування вікон та дверей, складання дзеркал з кнопки та багато іншого! Авто доглянуте, в хорошому технічному та візуальному стані що відповідає його пробігу, дешева та проста в обслуговуванні, комфортна та зручна в експлуатації! Якщо вас зацікавив цей автомобіль дзвоніть, пишіть або приїжайте на огляд. Гарного дня та мирного неба!
С VIN-кодом
04.05.2024
13 500 $
537 705 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2.36 л.
Автомат
176 тис. км
Киев
...заднього руху ,мультімедіа ,підігрів сидінь ,електроскладання дзеркал ,електро-відкривання багажника ,присутні декілька косметичних підкрасів ,салон збережений -охайно ,весь ціленький ,двузонний клімат контроль ,Офіційна машина ! ,торг мінімальний при огляді
С VIN-кодом
02.05.2024
10 650 $
424 402 грн
Дизель 2.27 л.
Ручная / Механика
152 тис. км
Черновцы
...від власника,і купувався теперішнім власником! Продається виключно по причині так як потрібний авто на автоматі!!!!!Автомобіль зимою практично не експлотувався, зберігався в теплому з опаленням гаражі!!!Автомобіль як НОВИЙ ще не бачив такого стану!!! Не крашений!!! Даже без натяку на корозію!!! Днище,підрамники ІЛЕАЛ!!!Дорогий,Красивий колір Білий Металік (перлина)В хорошій комплектації,Електрорегуліровка сідушок,Кожаний салон,Допомога при старті в гору,датчики світла,дощу,підігріви сідушок,дзеркал, клімат-контроль, складання дзеркал і т.д ПРАЦЮЄ КОЖНА КНОПКА!!!Обшивка салона не затерта,чистенька,має приємний запах!!!Ходова тиха збита,їде дуже м'яко та тихо!!!хороша літня резина!!!Кого цікавить на мій погляд Ідеальний автомобіль,телефонуйте,чомусь мені кажется що таких в Україні більше немає!!! Ціна ???? торг присутній!
Новое
Дизель 2.44 л.
Автомат
Одесса
С VIN-кодом
04.05.2024
10 100 $
402 485 грн
Газ/бензин 3.8 л.
Автомат
195 тис. км
Львов
...з 3 л), встановлено італійське ГБО 4 покоління, електроприводи сидінь, дзеркал, 2-х зонний клімат-контроль, заправлений, круїз-контроль, магнітола з 6 CD, підігрів передніх сидінь, 3-й ряд складних та знімних сидінь (7 місць всього), ксенон з лінзами, гарна всесезонна гума DUNLOP 265/60 R18, Новий Акумулятор 85 Ач! Технічний стан Відмінний, обслужений. Є невеликі подряпини по кузову (видно на фото). ТОРГ! Пропозиції у Вайбер, Ватсапп, Телеграм. Львів або Західна Україна, Польща
С VIN-кодом
02.05.2024
4 999 $
199 110 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.6 л.
Автомат
182 тис. км
Харьков
...новий. Наживо як і на фото. Рудого іржавого та здуття фарби немає. Склянки та бодкапідка ідеально. По технічній та електричній частині все відмінно. Два комплекти гуми. Готовий їхати на Ваше сто. Телефонуйте на всі питання, що цікавлять, відповім з УВ….

Мицубиси в Украине

Мицубиси по типам кузова

Все года выпуска автомобиля Мицубиси

Мицубиси по видам трансмиссии

Смотреть видео тест-драйвы Mitsubishi
Про надежность Mitsubishi L200 | Подержанные автомобили
Смотрите еще:


Почему стоит выбрать автомобиль Mitsubishi

Мицубиси - популярная марка на рынке б/у авто. Покупателей привлекает традиционное японское качество и огромный выбор моделей: от хэтчбеков до внедорожников. С помощью агрегатора автомобильных объявлений вы быстро найдете Mitsubishi б/у, которое полностью соответствует вашим запросам. 

Что нужно знать о Мицубиси

  1. Бренд появился в 1873 году. Сначала компания специализировалась на судостроении.
  2. Логотип японского автопроизводителя - три соединенных бриллианта, которые символизируют честность, ответственность и открытость. 
  3. В 1982 году мир увидел флагманский внедорожник Pajero. Он стал самой популярной моделью бренда. Автомобиль 12 раз побеждал в гонке Дакар и пока никто не повторил его успех. Если вы хотите купить б/у авто Митсубиси хоть для гонок, хоть для неспешных поездок городом, ищите машину на АвтоМото. 
  4. Инженеры компании разработали бесшумный коленчатый вал, который сейчас используется во всех рядных четырехцилиндровых двигателях. 
  5. Конструкторы японского автопроизводства создали автомобильное стекло UV Verre Premium, которое поглощает 99% солнечных лучей. 

Какую модель Mitsubishi выбрать

  • Lancer - авто в кузове от седана до купе. Модель обожают гонщики и часто используют для дрифта и ралли. Даже б/у Митсубиси имеет мощный двигатель и отличную управляемость, поэтому легко обойдет конкурентов на трассе;
  • Outlander - среднеразмерный кроссовер, представленный на авторынке с бензиновым двигателем и в гибридном варианте;
  • Galant -модель, которую выпускал японской бренд 34 года. Последнее авто увидело мир в 2012. Но это не значит, что б/у Мицубиси этой модели - плохой вариант для покупки;
  • Pajero - легендарный автомобиль, который может все и представлен в десятках комплектаций. Город, бездорожье, трасса - он справится со всем на “отлично”;  
  • Colt - компактный городской автомобиль с экономичным бензиновым двигателем. Если ваш бюджет ограничен, стоит присмотреться к этому Митсубиси б/у - цена порадует. 

Отзывы владельцев Mitsubishi

Купить б/у авто Мицубиси или не купить? Вот в чем вопрос! Одни утверждают, что это машина, с которой придется “прописаться” на СТО, другие считают ее лучшим вариантов на рынке. Что же делать?

Действительно, авто японского бренда вызывает противоречивые мнения. Но поспорить с надежностью, высокой проходимостью и тяговитостью внедорожников марки трудно. А вот электроника может иногда выходить из строя и расстраивать владельца. 

Как выбрать Mitsubishi на AutoMoto.ua

АвтоМото сделает подбор Мицубиси б/у быстрым и удобным. Укажите в фильтре модель, которая интересует, и заполните поля с дополнительными характеристиками: годом выпуска, объемом двигателя, типом топлива и прочим. Алгоритм найдет все предложения о продаже и представит в удобном каталоге. 

Чтобы купить Митсубиси б/у в Украине без проблем у надежного продавца, выбирайте объявления с данными об автомобиле из базы МВД и VIN-коду. Старайтесь найти машину, которая соответствует таким критериям:

  • продавец - первый владелец;
  • авто приобреталось у официального дилера;
  • автомобиль перед продажей прошел плановое ТО.