Оголошення про продаж Hyundai Genesis 2014 року

З VIN-кодом
01.04.2024
11 999 $
478 160 грн
Бензин 2 л.
Автомат
65 тис. км
Харків
...дня! Гарна комплектація! У авто є: камера заднього виду. Шкіряний салон. Датчик дощу. Датчик світла. Клімат контроль. Лід фари.
З VIN-кодом
25.03.2024
12 249 $
488 122 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2 л.
Автомат
140 тис. км
Могилів-Подільський
...все работает как часы!Собственно авто! В ИДЕАЛЬНОМ состоянии, больше ничего добавить не могу!Максимальная комплектация!Купив – будете довольны!Авто привлекает внимание как внешнее, так и по звуку!Если есть вопросы – звоните, расскажу все.Хороший торг у капота!
З VIN-кодом
20.03.2024
18 900 $
753 354 грн
Бензин 3.8 л.
Автомат
140 тис. км
Київ
...відкритий-перевіряйте)Авто без ДТП,з цілою і рідною безпекою.По кузову є косметично фарбовані деталі(виправлені мілкі недоліки)Обслуговувалася якісно і суворо за регламентом.Технічна частина в ідеальному стані-мотор працює тихо і рівно,не нормованої витрати оливи не має.-коробка простий гідротрансформатор,на 8ступеней, перемикається чітко і м?яко,без поштовхів і затягувань.-підвіска тиха і м?яка,жодного стороннього звуку-фірмовий повний привід HTRAC,також працює відмінно.-по електриці працюють всі існуючі функції і опції.-помилок ніяких не висвічується.-салон як новенькийЗамінені всі технічні рідини у т.ч. Редуктор і кппНова ліцензована АКБАвто у топовій комплектаціїКоштів на машину не шкодували,від слова зовсім.Максимально доглянутий і приємний автомобіль.Готовий до перевірки на будь-якій СТО,в межах Києва.Додатково встановлено:- замок на КП-двосторонній оригінальний килимок в багажний відсікДуже красивий колір,White PearlУ наявності два ключіМожливий адекватний торг,при огляді авто.На всі додаткові питання надам відповідь по телефону,або при огляді авто.
З VIN-кодом
18.04.2024
18 900 $
753 354 грн
Бензин 0 л.
Автомат
131 тис. км
Одеса
...авто. Преміум бренд від Hyundai (як Lexus від Toyota). Авто бізнес класу, виглядає дорого, виділяється з потоку, ексклюзив на дорозі. Дуже хороший стан, регулярно обслужений і доглянутий. Великий, надійний, зручний, безпечний, красивий. Якщо купите, то будете задоволені, в пересуванні і в обслуговуванні. Надійний, нічого не ламається. Не порівнюйте з авто, які відновлені після серйозних аварій або глючних утоплеників! Привозив авто для себе з США у 2020 році. Авто було придбано з мінімальними пошкодженнями, по металу все ціле, всі подушки безпеки цілі. Можна перевірити по вінкоду, можу вислати фото і відео до покупки з аукціону. Максимальна комплектація, яку можливо купити в США. Об'єм двигуна 3.8l (V6), 315 к.с., диски R20, два комплекти гуми, повний привід, безключовий доступ, два брелоки, сліпі зони, адаптивний круїз-контроль, функція утримання у смузі, проєкція на лобове скло, світлодіодне адаптивне головне світло, світлодіодні задні стопи, передні та задні парктроніки, датчик світла, датчик дощу, датчики тиску в шинах, омивач фар, підрульові пелюстки перемикання передач, вентиляція, підігрів сидінь, підігрів керма, підігрів дзеркал, електропривод багажника, преміальна музична система з 14 динаміками Lexicon, 9-дюймовий дисплей, навігація, камера заднього виду, оздоблення салону натуральним деревом, одинадцять подушок безпеки, панорамний дах, тоноване скло, шторки заднього скла, шторки задніх дверцят, набір інструменту, домкрат, докатка, великий багажник. Матеріали оздоблення максимальної якості: натуральне дерево, алюміній, шкіра Nappa, чудова обезшумка, подвійні стекла та багато іншого.
З VIN-кодом
13.04.2024
13 900 $
554 054 грн
Бензин 3.78 л.
Автомат
192 тис. км
Тернопіль
Автомобиль в хорошем состоянии!Полный повод!3,8 HTRAC двигатель- лучший, стоящий на данных моделях, трасса расход 10лКоробка – ГИДРОТРАТСФОРМАТОР!Отделка – дерево!Проекция на лобовое!Подруливаемый
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
15.04.2024
25 000 $
996 500 грн
Інше 3.8 л.
Інша
49 тис. км
Коломия
...и доступной цены. Genesis имеет спортивный и агрессивный внешний вид с характерными чертами купе, такими как длинный капот, короткий свис передней и задней части, и выразительная передняя решетка. Оснащен 3.8-литровым V6 с мощностью около 348 лошадиных сил. У этого автомобиля есть задний привод, что делает его хорошим выбором для тех, кто ищет динамические возможности управления и улучшенную устойчивость в езде. Кожаный салон. Спортивный дизайн с качественными материалами и множеством современных технологических опций, таких как навигация, аудиосистема и многие другие. Hyundai Genesis Coupe 2014 года спроектирован с учетом спортивной производительности. Благодаря мощным моторам и хорошей управляемости, он способен обеспечить динамичный и веселый опыт вождения.
З VIN-кодом
14.07.2023
11 000 $
438 460 грн
Бензин 2 л.
Інша
35 тис. км
Харків
...шин, кожаный салон, авто в перламутром белом цвете, кондиционер, климат контроль, тонировка стекол, датчик света, круиз. Два комплекта резины.

Хендай Генезис в Україні

Дивіться також: