Объявления о продаже Пежо 308 0.15 литра

03.04.2024
14 700 $
590 058 грн
Дизель 0.15 л.
Автомат
179 тис. км
Днепр (Днепропетровск)
...работает каждая кнопочка - Один из ЛУЧШИХ автоматов AISIN, 8-ми ступенчатый! - мотор, коробка, работает 10 из 10 - расход топлива приятно удивит - кожаный салон как новый, по фото можно увидеть (химчистка не производилась) - Пробег оригинальный 100%, есть сервисная книжная, также можно проверить на разных сайтах. - новая резина (зима) Топовая комплектация : - Кожаный салон - Электро сборка зеркал - Подогрев зеркал и заднего стекла - Парктроники передние и задние - фары полный LED - датчики дорожного движения - датчик дождя - датчик ночного видения - лепестки у руля, которыми можно в ручную управлять передачами - Сенсорный экран, который имеет очень много различных функций – На фото это все можно увидеть, даже больше! Звоните 06******95, 09******95
01.05.2024
8 000 $
321 120 грн
Дизель 0.15 л.
Ручная / Механика
99 тис. км
Киев
.... Автомобіль в дуже хорошій комплектації , Жодного ДТП за автомобілем раніше не зафіксовано .Бронюйте цей автомобіль за собою , за телефоном , який закріплений нижче . Маємо змогу підібрати будь якого цінового сегменту автомобіль , також перевірити і надати повну сервісну історію автомобіля . Детальніше по телефону . Чому саме обрати мої послуги? Широкий Вибір Європейських Авто: Моя команда експертів готова пропонувати вам доступ до різноманітного асортименту автомобілів в Європі. Чи це елегантний седан, потужний кросовер чи економічний хетчбек - ви оберете саме те, що вам потрібно. Консультації та Підтримка: Допомагаю обрати авто, що відповідає вашим критеріям. Консультую з питань технічного стану, історії авто та його технічних характеристик. Безпечна та Швидка Доставка: Гарантую безпечний та ефективний транспорт вашого автомобіля з Європи до вас. Ваша зручність - моя відповідальність. Оформлення та Реєстрація: Допомагаю у всіх формальностях та оформленні документів. Забезпечую плавний процес реєстрації вашого авто відповідно до законодавства. Клієнтська Підтримка 24/7: Ви можете розраховувати на мою постійну підтримку та консультації на кожному етапі. Вибір ідеального європейського автомобіля тепер став можливим без зайвих турбот. Залиште процес пригону на мене, і ви отримаєте ключі від свого авто з комфортом та впевненістю. Надам вам найкраще з Європи, тому що ваше задоволення - моя мета!
С VIN-кодом
19.02.2024
15 500 $
622 170 грн
Дизель 0.15 л.
Автомат
161 тис. км
Киев
...дощу Датчик світла Автоматично дальній ближній датчики тиски коліс Парктронік перед/зад Антиблікове дзеркало Самоскладні дзеркала Датчик втоми водія Двозонний клімат Розпізнавання дорожніх знаків Автоматичне тримання полоси Круїз контроль Мультимедія та карти оновлені до останньої версії Рідний пробіг - готовий до любих перевірок Машина в рідній фарбі Зроблено ТО, мастило та фільтра замінені.

Пежо 308 в Украине

Смотрите еще: