Оголошення про продаж Пежо 308 0.15 літра

03.04.2024
14 700 $
601 377 грн
Дизель 0.15 л.
Автомат
179 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...работает каждая кнопочка - Один из ЛУЧШИХ автоматов AISIN, 8-ми ступенчатый! - мотор, коробка, работает 10 из 10 - расход топлива приятно удивит - кожаный салон как новый, по фото можно увидеть (химчистка не производилась) - Пробег оригинальный 100%, есть сервисная книжная, также можно проверить на разных сайтах. - новая резина (зима) Топовая комплектация : - Кожаный салон - Электро сборка зеркал - Подогрев зеркал и заднего стекла - Парктроники передние и задние - фары полный LED - датчики дорожного движения - датчик дождя - датчик ночного видения - лепестки у руля, которыми можно в ручную управлять передачами - Сенсорный экран, который имеет очень много различных функций – На фото это все можно увидеть, даже больше! Звоните 06******95, 09******95
01.05.2024
8 000 $
327 280 грн
Дизель 0.15 л.
Ручна / Механіка
99 тис. км
Київ
.... Автомобіль в дуже хорошій комплектації , Жодного ДТП за автомобілем раніше не зафіксовано .Бронюйте цей автомобіль за собою , за телефоном , який закріплений нижче . Маємо змогу підібрати будь якого цінового сегменту автомобіль , також перевірити і надати повну сервісну історію автомобіля . Детальніше по телефону . Чому саме обрати мої послуги? Широкий Вибір Європейських Авто: Моя команда експертів готова пропонувати вам доступ до різноманітного асортименту автомобілів в Європі. Чи це елегантний седан, потужний кросовер чи економічний хетчбек - ви оберете саме те, що вам потрібно. Консультації та Підтримка: Допомагаю обрати авто, що відповідає вашим критеріям. Консультую з питань технічного стану, історії авто та його технічних характеристик. Безпечна та Швидка Доставка: Гарантую безпечний та ефективний транспорт вашого автомобіля з Європи до вас. Ваша зручність - моя відповідальність. Оформлення та Реєстрація: Допомагаю у всіх формальностях та оформленні документів. Забезпечую плавний процес реєстрації вашого авто відповідно до законодавства. Клієнтська Підтримка 24/7: Ви можете розраховувати на мою постійну підтримку та консультації на кожному етапі. Вибір ідеального європейського автомобіля тепер став можливим без зайвих турбот. Залиште процес пригону на мене, і ви отримаєте ключі від свого авто з комфортом та впевненістю. Надам вам найкраще з Європи, тому що ваше задоволення - моя мета!
17.05.2024
6 100 $
249 550 грн
Дизель 0.15 л.
Ручна / Механіка
129 тис. км
Київ
...надійний засіб пересування в будь-яку пору, в будь-якому місці. Наша компанія Boss Auto Вже 8 років займається пригоном авто з Європейських країв. Замовляючи у Нас авто, Ви будете впевнені, що приїде авто, на яке Ви так чекали. Великий вибір автопрому, який надає все необхідне для того, щоб взяти і поїхати на цьому авто зразу без проблем. Розгляд, підбір починається з Лізингових аукціонів до площадок, що надає великий обсяг варіантів для пригону. Лояльність та чесність Європейської спільноти надає змогу перевірити авто по всіх аспектах, які необхідні для вдалої покупки. Наша компанія має змогу забрати авто по ціні Нетто, що дозволить підібрати авто з кращими характеристиками за доступною ціною. Якщо бажаєте стати власниками доброго, надійного авто, звертайтесь до мене по телефону.
З VIN-кодом
19.02.2024
15 500 $
634 105 грн
Дизель 0.15 л.
Автомат
161 тис. км
Київ
...дощу Датчик світла Автоматично дальній ближній датчики тиски коліс Парктронік перед/зад Антиблікове дзеркало Самоскладні дзеркала Датчик втоми водія Двозонний клімат Розпізнавання дорожніх знаків Автоматичне тримання полоси Круїз контроль Мультимедія та карти оновлені до останньої версії Рідний пробіг - готовий до любих перевірок Машина в рідній фарбі Зроблено ТО, мастило та фільтра замінені.

Пежо 308 в Україні

Дивіться також: