Оголошення про продаж Авто Хендай в Україні

З VIN-кодом
28.04.2024
17 599 $
701 320 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
70 тис. км
Київ
...у наявності). *Авто обслуговується лише у ділерів. * Заміна масла, фільтрів тощо згідно регламенту або вимог бортового комп'ютера авто, масло від заміни до заміни не бере. * Всі росходні матеріали замінено. * Не бита в ДТП не була (жодна деталь не фарбована). * Все робиться вчасно. * Технічне стану ідеальний. * Скло в авто всі рідні і цілі. * Противотуманки. * Музика просто бомба. * 2 комплекта ключів. *2 комплекта резини зима/літо. * По кузову і днищу (жива) в косметики і фарбування не потребує.*Має обігрів: передніх та задніх сидінь, руля, дзеркал заднього виду, скла переднього та заднього.*USB, AUX;*Клімат контроль (кондиционер заправлений).*ТОЩО (авто дуже гарно укомплектовано, додаткову інформацію надам по телефону). -Автомобілем керує дружина, їздить акуратно і відноситься до автомобіля дбайливо. Машина хороша, проблем з нею не було і немає, не разу не підводила (сів і поїхав), реально вартий Вашої уваги (гарантію даю від себе на найближчих 10 000). ІДЕАЛЬНИЙ ВАРІАНТ ДЛЯ ДАМ БУДЬ ЯКОЇ ВІКОВОЇ КАТЕГОРІЙ А ТАКОЖ ДІТЕЙ;). * Витрата топливо: місто 6-7L, за містом 4-5L. Продаж у зв'язку зміною а не справності авто або гниллю кузова, з продажем не поспішаю. Додатково відповім на всі питання по телефону, перекупів та осіб які займаються підбирати авто для третіх осіб прошу не турбувати, реальному покупцю ГАРНИЙ ТОРГ У КАПОТА. Авто варте Вашої уваги!!!
З VIN-кодом
04.05.2024
15 000 $
597 750 грн
Бензин 2 л.
Автомат
95 тис. км
Київ
...комлектація SEL ( диски, клімат, камера, мертві зони, втримання в полосі, великий монітор)підтверджений карфаксом пробіг. Перший власник. Прозора історія авто..
З VIN-кодом
28.04.2024
16 000 $
637 600 грн
Бензин 1.59 л.
Автомат
88 тис. км
Київ
...центрі HYUNDAI м. Київ, Едем-Авто. Там і обслуговувася увесь пероід експлуатації. Присутня вся історія обслуговування. Кузов цілий, не фарбований, лише присутні не значні експлуатаційні сліди. Участі в ДТП не приймав. Все в рідній красці. Експлуатація автомобіля по місту Київ. Всі лампи в автомобілі замінені на ALED. Ближнє світло на 50W. Встановлено сигналізацію GSM+GPS TREEUM (в минулому star line S96). Комплект зимових та літніх коліс. Повний комплект килимків (гума+велюр+багажник). Відеореєстратор GAZER. Мультимедійний комплекс+передня та задня камера. Задній парктронік. Все встановлено на офіційному дилерському центрі. Всі ТО пройдені за регламентом, та додатково замінював мастило після 7.5 тис., пробігу.
З VIN-кодом
05.05.2024
11 200 $
446 320 грн
Газ 3 л.
Автомат
450 тис. км
Харків
...по телефону в машині повністю перебрано Ходова поміняні свічки котушки все 6Нова відмінна гума поставлена ??відмінне головне світло в туманки ближнє і дальнє встановлена ??не дешева мультимедіаПЕРЕКУПІВ ПРОХАННЯ НЕ турбуватиГотовий до будь-яких перевірок
Нове
Бензин 2 л.
Автомат
Кременчук
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
05.05.2024
7 000 $
278 950 грн
Газ/бензин 2 л.
Ручна / Механіка
192 тис. км
Хмельницький
...працює відмінно, сухий без запотівань, масло фільтра та ГРМ замінено. Якісне ГБО 4-покоління. Ходова частина зроблена, їде дуже добре та м’ягко. Повний привід, мости сухі, не виють, працює ідеально. Електрика справна абсолютно вся, кондиціонер заправлений. Три ключі та три брелка плюс сигналізація. Салон чистий не затертий. Літня резина 21 року, 235/60r16. Хороша комплектація: датчик світла та дощу, передні підігріви сидінь, парктронік, противотумані фари та багато іншого. Страховка дійсна до кінця року. Власник з переоформленням. Торг біля машини.
З VIN-кодом
24.04.2024
15 900 $
633 615 грн
Бензин 1.59 л.
Автомат
83 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...делать не надо!!!Без ключевой доступДвухзонный климат контрольCar PlayПарктроники (перед, зад)Камера заднего видаНавигацияПодогрев сидений и руляБеспроводная зарядкаПолные фары и ДХО LedАвтосборка зеркалПроведение и встреча светом к автоДатчик света и дождяДва комплекта резиныДва ключа
З VIN-кодом
05.05.2024
13 950 $
555 907 грн
Дизель 2.2 л.
Типтронік
197 тис. км
Харків
Официальный авто, второй владелец.авто без подклассов, осенью была сделана керамика, замена всех смазок на 176 тыс. моторное с фильтрами меняю через 7 тыс, также свежая замена.детали по телефону.
Нове
Бензин 1.59 л.
Автомат
Одеса
З VIN-кодом
06.05.2024
24 500 $
976 325 грн
Бензин 2.4 л.
Автомат
35 тис. км
Борислав
...• Асистент курсової стабілізації • Система контролю втоми водія • Допомога при спуску з гори (DAC) • Система допомоги при старті на підйом (НАС) • Система контролю тиску в шинах по кожному колесу • DRIVE MODE • Камера заднього виду і задній парктронік • Підігрів сидінь • Ел. регулювання сидінь • Повний ел. пакет • Bluetooth • USB • AUX • Бездротова зарядка • Електропривід багажника • Датчики дощу і світла • Двозонний клімат-контроль • Безключевого доступ • Запуск з кнопки •старт стоп
З VIN-кодом
21.04.2024
19 999 $
796 960 грн
Електро 0 л.
Варіатор
99 тис. км
Ковель
Авто в идеальном состоянии, с максимальной батареей 64 KW, водяное охлаждение, BLUELINK, первая редакция 10.2020г, дополнительная информация по телефону.
З VIN-кодом
04.05.2024
22 700 $
904 595 грн
Електро 0 л.
Автомат
36 тис. км
Івано-Франківськ
...ТОР комплектація в якій є все для сучасного авто. По вимозі можу надати відеоогляд авто. Телефонуйте домовимся!
Нове
Бензин 1.5 л.
Автомат
Полтава
З VIN-кодом
04.05.2024
6 550 $
261 017 грн
Газ/бензин 1.6 л.
Автомат
172 тис. км
Чернівці
Авто варте уваги вся іформація по телефону,двигун 1.6
З VIN-кодом
04.05.2024
13 300 $
530 005 грн
Дизель 1.6 л.
Автомат
155 тис. км
Запоріжжя
...В интернете есть фото с аукциона. С родным пробегом 155000 км . Автомобиль технический в отличном состоянии, двигатель работает хорошо приёмисто не дымит масло не ест , автомат переключается плавно без пинков рывков, все отличном, турбина дует, ходовая как новая без скрипов, стука ,грюка. Кожанный салон, в отличном состоянии, климат контроль, заправлен холодит, камера заднего вида, мультимедиа, мультируль, полный электропакет, и многое другое для комфортной езды . Звоните договоримся. Торг .Переоформление.

Хендай в Україні

Хендай за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Хендай

Хендай за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Hyundai
Hyundai i30 – действительно неплохая покупка? | Подержанные автомобили
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Hyundai

Південнокорейський виробник Hyundai створює такі автомобілі, які навіть в статусі б/у дадуть фору багатьом новим моделям. Дизайн, випереджаючий час, високі оцінки безпеки і модельний ряд, від хетчбеків і седанів до спорткарів і комерційних авто, - ось мінімум причин, щоб купити Хюндай. Агрегатор автомобільних оголошень АвтоМото швидко знайде будь-який автомобіль південнокорейського бренду, який є у продажу в Україні.

Що потрібно знати про Hyundai

  1. Hyundai на корейському означає "сучасність", "нинішній час". Дійсно, навіть якщо купити Хюндай б/у, він буде актуальним, не кажучи вже про нові моделі. 
  2. Емблема бренду - це не буква "H", як здається на перший погляд. Вона символізує рукостискання представника автовиробника і споживача. Овал навколо лого означає присутність бренду у всьому світі. 
  3. Компанія відносно молода - її заснували в 1967 році. Бренд швидко підкорив світовий авторинок. Зараз в його лінійці міські, сімейні, люксові, комерційні та спортивні автомобілі. Знайти і купити Hyundai будь-якої моделі можна за допомогою АвтоМото.
  4. Компанія першою в світі оснастила свої авто технологією Android Auto.
  5. Південнокорейський бренд - це не тільки автомобілі. Різні підрозділи займаються випуском важкої спецтехніки, армійської техніки, суден і двигунів для них, верстатів для автопромисловості та електротехнічне обладнання для електростанцій. 

Яку модель Hyundai вибрати

  • Sonata - передньопривідний седан. Експерти сперечаються, до якого класу віднести авто: сімейне або бізнес? Дискусія не має сенсу, так як це відмінна машина. Потрібно не сперечатися, а купити авто Хюндай і насолоджуватися комфортними поїздками;
  • Santa Fe - модель, яка підкреслить вашу індивідуальність, зробить комфортним життя в мегаполісі і не підведе на заміських дорогах. Якщо ви збираєтесь купити Hyundai б/у - дивіться наш каталог і вибирайте свій Санта Фе з 15 000+ пропозицій;
  • Tucson - компактний позашляховик. Безпечна і простора модель створена для сімейних подорожей;
  • Elantra - компактна модель, яка підкорила покупців економною витратою палива, стильним дизайном, багатим оснащенням навіть в базовій комплектації;
  • Accent - компактний седан відмінно підходить для міста. Варто купити машину Хюндай цієї моделі, якщо вибираєте недорогий варіант.

Відгуки власників Hyundai

“Куплю Хюндай” - рішення тих, хто шукає вигідну ціну та економну експлуатацію. Власники машин бренду стверджують, що навіть в місті витрата не перевищує 10 л. Хундай не викликає проблем з обслуговуванням. Деталі без проблем можна знайти в автомагазині, на авторинку або замовити в інтернеті. 

Безпека - важливий аргумент на користь авто бренду. Майже всі моделі успішно пройшли краш-тести. 

Як вибрати Hyundai на AutoMoto.ua

Який би ви не хотіли купити Хюндай (модель, комплектація, рік випуску), на AutoMoto.ua ви знайдете безліч варіантів. Щоб швидше вибрати автомобіль, скористайтеся зручним фільтром. Він знайде оголошення про продаж машин із зазначеними параметрами, представлених на всіх автопорталах України.