Огляд тест-драйву: Toyota Camry 2022

9 грудня 2021

Седан Toyota Camry 2022 не вимагає окремого представлення. Модель має доведену роками репутацію надійності та користується популярністю у всьому світі. Чи допоможе перевірена формула успіху легенді авторинку утримати свої позиції у 2022 році? Дізнайтесь із нашого огляду Тойота Камрі!

Купити новий автомобіль Тойота Камрі 2022 на автобазарі AutoMoto.ua

Нове у 2021 році

Камрі залишиться без істотних змін у 2022 році.

Кому варто купити?

Четверо дверей, великий багажник та достатньо місця для сім'ї – це все, що вимагається від сучасного седану середнього розміру. Toyota Camry пропонує просторий салон, місткий багажник і бонуси у вигляді чудових характеристик безпеки та яскравого дизайну. До того ж, ціна Тойота Камрі при перепродажі завжди висока. Додайте до цього великий плюс для наших зим у вигляді доступного повного приводу, якого немає у більшості седанів середнього розміру. Цих переваг достатньо, щоб купити Тойота Камрі. Якщо, звісно, ​​ви шукаєте саме такий тип кузова. 

Нове чи б/у авто? 

Єдина зміна для лінійки Camry 2022 пов'язана з виглядом різних моделей. На відміну від попереднього сезону, пакет зовнішнього вигляду Nightshade (який додає чорні колеса та акценти темного кольору) тепер можна встановити на гібридні моделі. Усі версії лінійки будуть оснащені світлодіодними фарами та задніми ліхтарями. Базова модель LE отримає 17-дюймові колеса, моделі SE та XLE – 18-дюймові, а XSE та TRD отримують 19-дюймові. 

Технічні параметри залишилися без змін, тому можна подивитися вживані варіанти Toyota Camry. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Toyota Camry або Honda Accord

Ринок седанів з роками став меншим через незліченну популярність кросоверів. А тим, хто ще існує, доводиться боротися за увагу сучасного покупця. Camry і Accord - визнані лідери сегменту, але який з них вартий ваших важко зароблених тисяч? По-перше, обидва седани відзначені високими оцінками безпеки. Інтер'єр Camry трохи блідне на тлі салону Акорд, а останній пропонує більше місця та комфорту. І все ж, Хонда Акорд виграє битву за рахунок меншої витрати пального, кращого базового двигуна, більш вишуканого інтер'єру та практичності.

Toyota Camry або Mazda6 Sedan

Mazda 6 та Camry - це ще один поєдинок між іменитими та шанованими седанами. З погляду простору та комфорту Камрі пропонує трохи більше. А ще Toyota перевершує Mazda в економії палива. Однак Мазда6 поводиться маневреніше завдяки меншому радіусу повороту. Що стосується реальних цифр, Camry пропонує вище потужність в кінських силах, але відстає по крутному моменту. Проте Mazda позбавлена ​​потужного двигуна, а Camry дозволяє використовувати V6. Обидва варіанти є відмінними, тому вибір найкращого автомобіля залежить від особистих уподобань.

Салон

Camry повністю відповідає статусу 5-місного автомобіля. Сидіння спереду та ззаду досить зручні у тривалих поїздках.

Інтер'єр оновленої Тойота Камрі 2022 сучасний та стильний, але розрив у матеріалах, що використовуються між нижньою та топовою комплектацією, надто помітний. Салони початкових версій наповнені твердим пластиком, але всі деталі добре підігнані. Вищі рівні можуть похвалитися елементами soft-touch та шкіряною оббивкою. 

Можливості Camry щодо транспортування речей досить солідні. Багажник об'ємом 427 л - хороший показник для цього класу. Вантажний відсік має широкий отвір з невеликою висотою підйому. Заднє сидіння з розділенням 60/40 легко складається за допомогою ручок, що встановлені в багажнику.

У салоні також є багато прихованих місць для зберігання речей: висувний відсік під бездротовим зарядним пристроєм, ящик у центральному підлокітнику та невеликий сховок у дальній лівій частині панелі приладів. Покупці Camry з дітьми оцінять доступні кріплення для автокрісел. 

Мультимедіа Тойота Камрі пропонує зручний і простий інтерфейс Entune, стандартні 7-дюймові та опціональні 9-дюймові сенсорні екрани, а також багато великих, добре організованих фізичних кнопок, у тому числі кілька дублікатів, встановлених на рульовому колесі. Інтеграція смартфона Camry включає стандартні Apple CarPlay, Android Auto.

Всі моделі Camry 2021 поставляються з системою Toyota Safety Sense 2.5+. Це вражаючий набір стандартних функцій допомоги водієві, серед яких адаптивний круїз-контроль, автоматичне екстрене гальмування та допомога при утриманні смуги руху. 

Відео тест-драйв Toyota Camry 2022 року

Технічні характеристики 

Коли ви вибираєте свою Toyota Камрі 2022, у вас є два варіанти силових агрегатів. Всі моделі LE, SE і XLE одержують 2,5-літровий чотирициліндровий двигун, хоча потужність трохи різняться залежно від вибору трансмісії. Моделі LE та SE виробляють 203 л.с. при оснащенні переднім приводом та 202 к.с. із AWD. Така сама концепція застосовна і до XSE. У вигляді FWD XSE розвиває 206 к.с., в AWD виробляє 205 к.с. 

3,5-літровий V6 забезпечує Camry значно більшу потужність – 301 к.с. 

І базовий силовий агрегат, і опціональний V6 поєднуються з автоматом-восьмиступкою. 

Як бачите, характеристики продуктивності Toyota Camry варіюються від нудних емоцій до справжніх гострих відчуттів. Все залежить від того, яку модель ви оберете. Базова версія набирає перші "100 км/год" на спідометрі за 7,3 с, авто з 3,6-літровим двигуном - за 5,8 с. 

Витрата палива Camry також залежить від того, чи ви оберете базовий двигун або V6. Найекономнішим варіантом буде комплектація LE з 2,5-літровим двигуном, яка витрачає в середньому 7,4 л/100 км. Статус "ненажерливої" отримує TRD з показником 9,4 л/100 км, хоча це небагато для такого потужного двигуна. 

Нова Toyota Camry 2022 забезпечує комфортне щоденне водіння, хоча рівень шуму на дорозі вищий, ніж у більшості конкурентів, а зручність поїздки далеко від найкращих у своєму класі.

Безпека

Нова модель Toyota Камрі 2022 отримала найвищі бали 5/5 в краш-тестах NHTSA.

Розміри та вага 

Довжина автомобіля Камрі близько 4,9 м. Споряджена маса залежить від оснащення і становить від 1501 до 1626 кг.

Можливі комплектації 

Лінійка Camry 2022 включає шість комплектацій, а саме LE, SE, SE Nightshade, XSE, XLE і TRD.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Audi Q3 2022
Купити новий автомобіль Ауді Ку3 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Фольксваген Тігуан 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Volkswagen Tiguan 2022