Всі моделі Всі моделі

Оголошення про продаж Авто Форд в Україні

З VIN-кодом
22.04.2024
20 700 $
825 102 грн
Дизель 1.5 л.
Автомат
41 тис. км
Обухів
...прогулка. И я наслаждался по выходным. В семье две машины. обслуживалась только на официальном сервисе. Сервисная книга. Обслуживание производилось раньше чем по регламенту. Заправлялось 90% - ОККО ДТ Puls, 10% - WOG ДТ Mustang. Два комплекта резины (на фото зимняя почти новая). Машина в очень хорошем состоянии, все исправно, летает. Передний бампер, фары, решетка, зеркала, пороги, под ручками дверей, и еще где-то оклеена бронепленкой. Грехи: водительская дверь была придавлена ??до 2см (показано на фото место, все отремонтировано сразу, фото повреждения), камешек прилетел по капототу без вмятин и повреждений ЛКП, повредил бронепленку (пленку не снимал). Машина продается в связи с покупкой новой. Такова у нас традиция. Прошу перекупов не беспокоить. Хорошая, сильная, надежная машинка. Никогда не подводила.
З VIN-кодом
01.05.2024
8 970 $
357 544 грн
Бензин 1 л.
Ручна / Механіка
78 тис. км
Харків
...2014г. Тех.харь: Ford Focus "Hatchback 5-DR" 1.0л. 125 л.с. "Ecoboost Turbo" 6-ст. МКПП. Лимитированная рестайлинговая версия "Trend-Sport Plus" включает в себя обширный пакет опций и систем безопасности! Цвет Premium-Metallic Medium RED-CANDI-2 RZ "Красная вишня"!!! тех. обслуживание согласно межд. сервисного интервала с использованием оригинальных расходных материалов! Доп. опции: тонировка стекла "Sun-Tek" 50% включительно лобовая, дефлекторы окон, капота "EGR-Austria", защитная полиуретановая бронепленка "NANOSHIELD-Austria" на уязвимых местах кузова, коврики и авточехлы салона, металлическая защита ДВС, Ford", и прочее! Более подробная информация по указанному номеру тел. ! Просмотр авто с.м.т. Песочин!
З VIN-кодом
01.05.2024
13 999 $
557 860 грн
Бензин 1.5 л.
Інша
74 тис. км
Одеса
...місці! (Нічого не стріляло).-Салон в шикарному сотні, без жодного недоліку.-Технічно обслуговування на 5+-Двигун працює тихо і рівно.-АКПП перемикається чітко без поштовхів та затягувань.-Лобове скло оригінальне.-ДОБРА КОМПЛЕКТАЦІЯ.-SEL.-Шкіряне кермо.-Підігрів передніх сидінь у трьох режимах. -Підігрів дзеркал.-Електро кришка багажника.-Двох зонний клімат.-AUX, USB, Bluetooth.-Меню російською мовою. -Камера заднього виду.-Ходові вогні.-Гарне ближнє світло оригінальний ксенон з лінзою.-Електро сидіння водія.-Шкіряний салон.-кріплення дитячих сидінь ISOFIX.-Диски R17.-Рейлінги та поперечки на даху.-Датчик світла.-Туманки.-Якісне тонування-Якісні гумові килимки в салоні та килимок у багажнику + шторка.-Два ключі.-Запаска жодного разу не ставилася.-Мені таліче Кая захист двигуна.-МАШИНА В ДУЖЕ ХОРОШОМУ СТАНІ.-Хто купить залишиться дуже задоволений!
З VIN-кодом
02.05.2024
7 400 $
294 816 грн
Бензин 1 л.
Ручна / Механіка
49 тис. км
Кривий Ріг
...яскравіше. Оригінальний пробіг - 49 тис. Використовувалась рідко, як друга машина в сім'ї. Мультируль, кондиціонер, об'єм двигуна - 1.0 Ecoboost МТ, бензин, матеріал салону тканина. Не бита, не фарбована, повністю покриття - заводська фарба. Скло все оригінал, включаючи лобове. Є комплект зимової гуми. Повністю пройшла технічне обслуговування, не вимагає вкладень. За додатковою інформацією телефонуйте 06******70 Петро.
Нове
Дизель 2 л.
Автомат
Дніпро (Дніпропетровськ)
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
02.05.2024
16 400 $
653 704 грн
Бензин 2.3 л.
Автомат
113 тис. км
Київ
...експлуатували обережно, не знущались, доглядали добре, відносились як до дівчинки. До авто немає взагалі питань. Технічно повністю обслужена, сів та катайся. Коробка працює відмінно без нюансів. Мотор шепче, працює тихо рівно. Ходова вся збита, нічого не стукає. Готовий до перевірок на сто. Салон в гарному збереженому стані, кожна кнопочка працює. Авто не потребує вкладень взагалі. Машина варта вашої уваги. Більше інформації за телефоном.
З VIN-кодом
02.05.2024
19 300 $
768 912 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
84 тис. км
Київ
...тыс. километров. Бережно хранилась в гараже, ежегодно в течение гарантии обслуживалась на фирменном сервисе Ford, а после – на Oiler.Машина экономичная (от 6 до 8 литров горючего на 100 км в зависимости от стиля вождения) просторная, с высоким клиренсом и уютным комфортным салоном. Она отлично подходит и для города, и для семейных путешествий.Продаю в связи с необходимостью автоматической коробки.Автомобиль заряжен на безопасную езду без дтп и счастливые путешествия!!!
З VIN-кодом
02.05.2024
6 400 $
255 104 грн
Дизель 1.56 л.
Ручна / Механіка
182 тис. км
Івано-Франківськ
...краске, пробег 100% родной, экология вся на месте! Практически новые шины Pirelli, на 178т.км. – пройдено большое ТО. Дополнительно имеющийся комплект сервисной истории от официального FORD, весь комплект ключей – 3шт. Техника вся безупречна + все окна включ. лобове родные + поверхностно в хорошем состоянии. При необходимости прошу звонить по телефону!!!
Нове
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
Дніпро (Дніпропетровськ)
З VIN-кодом
02.05.2024
5 800 $
231 188 грн
Газ/бензин 1.4 л.
Ручна / Механіка
172 тис. км
Диканька
...з двигуном 1,4 л. Дуже економний, встановлений газ 4 покоління, в техпаспорт вписаний, балон в ніші під запаску. Кузов оцинкований. Рідна фарба. Гаражне зберігання. Бережна експлуатація. ТО за регламентом, масло Ford 5W 30. Далекі дистанції долає без проблем. В моєму користуванні майже рік, в експлуатації зручне авто, ні разу не підвело. Комплектація: ABS, подушки безпеки, гідропідсилювач керма, кондиціонер, электродзеркала, електросклопідйомники передніх дверей, електрокоректор фар, центральний замок, фаркопф. Вмісткий, зручний, чистий салон. Задні сидіння легко складаються. Два ключа. Торг з реальним покупцем біля капота. Решта запитань по телефону, є вайбер. Перекупщиків і площадок прохання не турбувати.
З VIN-кодом
01.05.2024
8 800 $
350 768 грн
Бензин 2 л.
Автомат
91 тис. км
Київ
...змінювались кожні 7 тис. км. По лакофарбовому покриття є декілька нюансів (останні 3 фото). 2 місяці тому була куплена та поставлена нова всесезонна резина. Також в комплекті ідуть нові EVA коврики. На всі інші питання відповім по телефону.
З VIN-кодом
02.05.2024
5 800 $
231 188 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.39 л.
Ручна / Механіка
172 тис. км
Диканька
...газ 4 поколения, в техпаспорт вписан, баллон в нише под запаску. Кузов оцинкованный. Родная краска. Гаражное хранение. Бережная эксплуатация. ТО по регламенту, масло Ford 5W 30. Дальние дистанции преодолевает без проблем. В моем пользовании почти год, в эксплуатации удобное авто, ни разу не подвело. Комплектация: ABS, подушки безопасности, гидроусилитель руля, кондиционер, электрозеркала, электростеклоподъемники передней двери, электрокорректор фар, центральный замок, фаркопф. Вместительный, удобный, чистый салон. Задние сиденья легко складываются. Два ключа. Торг с реальным покупателем возле капота. Остальные вопросы по телефону, есть вайбер. Перекупщиков и площадок просьбу не беспокоить.
Нове
Дизель 2 л.
Автомат
Дніпро (Дніпропетровськ)
З VIN-кодом
02.05.2024
10 700 $
426 502 грн
Інше 2.5 л.
Автомат
136 тис. км
Хмельницький
...вообще ни чего не нужно!Всё работает!Установлен дорогой газ, 1200$Один владелец в Украине!Новый владелец будет доволен!
З VIN-кодом
02.05.2024
10 999 $
438 420 грн
Гібрид 2 л.
Автомат
120 тис. км
Одеса
...Фото Вин Кода есть в фото. Прекрасное Состояние. Возможен обмен с моей или вашей доплатой. Всем Мира и Добра

Форд в Україні

Форд за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Форд

Форд за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Ford
Тест-драйв - Ford Tourneo Custom (Наши тесты) - АВТО ПЛЮС
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Ford

У минулому році авто Форд стали другими за популярністю в Україні. Машини американського бренду затребувані незалежно від року випуску і моделі. Подивіться каталог AutoMoto.ua: більше 18 000 варіантів Форд, ціна на різний гаманець, комплектації на будь-який смак. 

Що потрібно знати про Форд

  1. Перший автомобіль легендарної марки з'явився в 1903 році, а першим офіційно зареєстрованим водієм став Генрі Форд ще в 1893 році. 
  2. Засновник компанії, Генрі Форд, першим в історії запустив конвеєрне виробництво, в якому кожен працівник відповідав за свою операцію. До цього складанням однієї одиниці транспортного засобу "від і до" займалася одна людина. Завдяки конвеєру в 1913 році шасі будували за 2 години, а двигун - за 40 хвилин. Ідея Генрі Форда була в тому, щоб зробити особистий транспортний засіб доступним для кожного. Конвеєрне виробництво допомогло здешевити машини і в 1924 році легендарна "Модель Т" коштувала $ 256. За кілька років до цього Генрі підняв зарплату робітникам свого підприємства до $ 5 в день. Пройшли роки, але машини бренду зберегли доступну ціну. Переконайтеся самі: на АвтоМото можна знайти і купити Форд б/у недорого. 
  3. Виробник став першим, хто встановив на серійні авто безпечні скла "триплекс" і антиблокувальну систему гальм (ABS). 
  4. Знаменитий Mustang  відкрив нову епоху. Це був спортивний автомобіль на кожен день, а ще на Мустанг була доступна ціна. Популярність моделі підтверджують зйомки більш ніж 500 фільмах. 

Яку модель Ford купити

  • Focus - цей та модель, яка сподобається кожному: три типи кузова, величезний вибір двигунів, асортимент комплектацій і, найголовніше - ціна. Обов'язково придивіться до неї автобазарі. Ще швидше можна знайти та купити авто Форд в нашому каталозі - всього в пару кліків!
  • Mondeo (Fusion на деяких ринках) - комфортабельний і статусний седан. Вам сподобається просторий салон, в якому вистачає місця навіть високим пасажирам на задньому сидінні, і місткий багажник;
  • C-Max - мінівен для великої родини. Купити Форд в Україні цієї моделі можна з бензиновим, дизельним або гібридним двигуном;
  • Escape. Після виходу в двох поколіннях компактний позашляховик перейменований в Kuga. Автомобіль створений для міста: компактний, місткий, маневрений, стильний і економічний;
  • Transit - модель, яка не потребує додаткового представлення. Є варіанти вантажного фургона і пасажирського мікроавтобуса - все залежить від ваших завдань.

Відгуки власників Ford

Якщо ви вирішили купити Форд - вас чекає величезний вибір. Зорієнтуватися допоможуть відгуки власників машин бренду.

Багато хто повторно вирішує купити авто Форд, тому що він надійний, маневрений, практичний. Особливої уваги заслуговує дизайн. І кузов, і салон машин, незалежно від моделі, виглядають красиво і стильно. 

Проблемою Форд у версії седан вважається низький кліренс. У моделях до 2010 року власники критикують шумоізоляцію і вирішують питання додаткової "шумки". 

Як вибрати Ford на AutoMoto.ua

Агрегатор автомобільних оголошень АвтоМото збирає пропозиції про продаж Ford з усіх автосайтів України. Вам залишається тільки відфільтрувати оголошення з потрібною моделлю і характеристиками: об'ємом двигуна, типом палива, кольором, пробігом, коробкою передач і іншим.