Всі моделі Всі моделі

Оголошення про продаж Форд Едж Білого кольору

З VIN-кодом
22.04.2024
19 100 $
761 517 грн
Бензин 2.7 л.
Автомат
120 тис. км
Мукачево
...автомобіль затягнутий у дорогу плівку !! ( колір сатин)Авто на максимальному заряді. Комплектація вища за титаніум.Шкіра+ алькантараПідігрів всіх сидінь та вентиляція передніхПідігрів руляВелика панорамна стеляAndroid auto та apple car playАвтомобіль сам паркується(парковочний асистент)Попереджає про аварійну ситуацію і сам гальмує при потребі.Помічник виїзду з парковки задомАктивна система безпекиАктивне шумопогашення у салоніСліпі зониАдаптивний круізТримання авто в полосіАвтозапуск з пультаДатчик втоми водіяВідкриття багажника помахом ноги або пультомЦе далеко не повний перелік приємних фішок форд едж спорт.Динаміка спортивного автомобіля:V 6 biturbo - 320 кінських сил!!0-100 5.8сек.Повний привідАдаптивна підвіска( можна настроїти на панелі приборів)Спортивні гальмаНа авто стоїть нова літня резина R21!!! Дорогий гелевий акумулятор Bosch. Помінялися всі фільтри і мастила включаючи роздатку, коробку і задній міст. (Масло у двигуні мінялося кожні 7тис, у коробці кожні 14тис.) Поставлені свіжі оригінальні свічки Motorcraft. Зроблена хімчистка салону та очистка системи вентиляції салону. Поставлені преміальні ксенонові лампи ближнього світла. Є 2 ключі до авто. Є плюс рулон плівки на запас.ОБМІН на дешевше авто з вашою доплатою!!
З VIN-кодом
01.04.2024
23 200 $
924 520 грн
Бензин 2 л.
Автомат
51 тис. км
Вінниця
...Техническая часть автомобиля в безупречном состоянии! Оригинальный пробег 51 тыс. км. Готов к проверкам на любых СТО. Цвет белый перламутр, и бежевый салон выглядят очень красиво! Авто в очень хорошей комплектации: полный привод, ЛЕД оптика, авто свет, автоматический дальний, ЛЭД ПТФ, дистроник, адаптивный круизконтроль, содержание в полосе, полный пакет ассистентов для города (следение за пешеходами, системы против столкновений), большой монитор с CarPlay и AndroidAuto, беспроводная зарядка, электропривод сидений, двухзональный климат контроль, подогрев сидений, датчики слепых зон, парктроники, камера заднего вида, электропривод крышки багажника, открытие крышки багажника махом ноги, датчики давления в шинах, бесключевой доступ на всех дверях, дистанционный запуск авто функцией подогрева или охлаждения салона авто, запуск с кнопки, кожаный руль, тонировка стекла, хорошая шумоизоляция и многое другое!!! На все вопросы отвечу по телефону! Авто готово к любым проверкам!!! CarFax предоставлю возле авто! Аргументированный торг в авто!!
З VIN-кодом
02.05.2024
17 000 $
677 620 грн
Бензин 2 л.
Автомат
90 тис. км
Чернівці
...при виїзді з гаража. Авто куплялось і робилось для себе, в Україні перший власник. • Світлий шкіряний салон, шкіряне кермо, м?який пластик по салону, на торпеді. Дуже швидке, економічне і гарно керується, в ходу майже не відчуваються нерівності дорожнього покриття. • Круїз контроль, клімат контроль, електро регулювання сидінь, мультимедія SINC • 3(оновлена і русифікована), включені всі додаткові функції за допомогою Forscan. • Замінено масло в двигуні і АКПП. Надійна коробка передач гідро трансформатор, по ходовій і лакокрасочному нема жодних нарікань. Торг лише біля автомобіля.
З VIN-кодом
28.03.2024
17 990 $
717 081 грн
Бензин 2 л.
Автомат
192 тис. км
Трускавець
Продается Форд Эдж ТИТАНИУМ 2017г. Цвет белый парламутр.Вся безопасность цела, менялась крыша и бампер под замену! Диски R20Все вопросы по номеру телефона
З VIN-кодом
29.02.2024
16 500 $
657 690 грн
Бензин 2 л.
Автомат
152 тис. км
Івано-Франківськ
...двигуні (заміна кожні 6000 тис), заміна масла в коробці та всіх інших рідин 5000 тис тому, замінені колодки та передні гальмівні диски). Два комплекти килимків.По комплектації є все : Шкіряний салон + Алькантара, Панорама, Обігрів та вентиляція сидінь передніх (задніх тільки обігрів), Адаптивний круїз-контроль (дистронік) Датчики стеження за мертвими зонами, Автоматичні затемнення дзеркала заднього виду та лівого зовнішнього, автоматичним підрулюванням), Автопарковник, Парктроніки по колу (12 шт) Акустика Sony(12 динаміків +сабвуфер), Безключовий доступ, Камера спереду і ззаду, Активне шумозаглушення в салоні, Подвійне переднє Скло, Led світло скрізь(спереду, ззаду, в салоні) , Датчики тиск у шинах , Диски r21Додатково встановлено: Тонування передніх вікон, Повністю все русифіковано (карти, мультимедіа), Система розпізнаванням дорожніх знаків, Система попередження про зіткнення (особливо актуальне в пробках), Led світло спереду ( адаптивнє дальнє, зустрічку вирізають, поваричуються за кермом і опускаються від завантаження салону ), Перешитий кермо шкірою NappaЄ комплект зимової гуми на r19 дисках з датчиками тиску +1100 у.о.Більше деталей по телефону, прохання перекупам та площадкам не турбувати.
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
20.02.2024
21 900 $
872 934 грн
Бензин 2 л.
Автомат
141 тис. км
Васильків
...запуск двигателя.Заменены масла и фильтры.Автозапуск.Бесключевой доступ + доступ без ключа.Кожаный салон.Электросиденья. Память сидений.Регулировка наклона задних сидений.Двухзонный климат.Электрокрышка багажника.Датчик открывания багажника ногой.Круиз контроль.Детский замок.Парктроники.Амбиентная подсветка салона.Линзированная оптика.Колеса R19И многое другое...Торг на месте.
З VIN-кодом
30.04.2024
19 000 $
757 150 грн
Бензин 2 л.
Автомат
141 тис. км
Харків
...куплен на аукционе в США в конце 2020 года с пробегом 120000. Были заменены все масла, антифриз, качественно восстановлена вся безопасность. Пригонял для себя. С начала 2022 года в основном стоит в гараже на хранении. Оригинальный пробег 141 000 км. Панорамная крыша. Два комплекта резины. По двигателю и коробке все работает в идеале. Был установлен фаркоп (для перевозки велосипедов). За все время пользования автомобилем, зарекомендовал себя как надежный, вместительный, эффектный кроссовер. Продаю в связи с покупкой авто дешевле. Автомобиль продается не срочно, минимальный торг.
З VIN-кодом
16.03.2024
19 999 $
797 160 грн
Бензин 2 л.
Автомат
105 тис. км
Львів
...теста. Состояние Эджика близко к идеалу. Качественно и на совесть все повреждения отремонтированы. Автомобиль приехал реально с минимальными повреждениями. Он код открыт, смотрите повреждения на Бидфаксе.Заменено: крыло переднее правое, часть бампера, колесный диск, элементы ходовой части и радиатор охлаждения двигателя и ветровое стекло.Автомобиль не нуждается в капиталовложениях.Хорошая комплектация, черный кожаный салон, датчики слепых зон, подогрев передних сидений, синк 3, электроляда, автозаводка из ключа, дистроник и многое другое. Реальный расход 10/город, трасса 8л. Двигатель работает хорошо, коробка шикарно (не копается), ходовая не стучит, машинка едет ровненько.Клиентам издалека, без проблем сделаю видео обзор или видеовызов онлайн (чтобы решили ехать или нет). Также любая проверка, любое СТО.Новый владелец будет удовлетворен.Колеса всесезонные, в хорошем состоянии (можно зимой ездить).Очень хороший цвет в живую (слоновая кость, не белый).Растаможенная, поставленная на учет. Все налоги оплачены. Любой вид переоформления.Владелец.Возможна продажа по USDT.Просьба площадкам, угонщикам и авто бизнесменам НЕ ТУРБИТЬ! Блокирую!!!
З VIN-кодом
21.04.2024
17 600 $
701 536 грн
Бензин 3.5 л.
Автомат
167 тис. км
Київ
...Поменяемые передние амортизаторы. Коробка и двигатель работают без нареканий. Возможен торг. На все остальные вопросы отвечу по телефону. Просьба к площадкам-автосалонам не беспокоить.
З VIN-кодом
30.04.2024
3 400 $
135 524 грн
Бензин 2.7 л.
Автомат
67 тис. км
Львів
...- 67,256 mi (ACTUAL) Привід - All-wheel Drive Двигун - 2,7 AКПП Детальніше звертайтесь по телефону або в приват Доставка до двох місяців в Україну через Литву та Німеччину Компанія Global Auto Logistic На ринку близько 4-ох років!!! Більше 5000 задоволених клієнтів Головний офіс у Львові та філіали у Луцьку, Києві та Івано-Франківську Майданчик з продажу автомобілів в наявності у Львові та Тернополі Авто під ключ Із аукціонів COPART та IAAI Наша послуга 400$ Без прихованих платежів 100$ з наших послуг на ЗСУ! Працюємо по договору Економія до 40% Хочете це або інше авто під замовлення, пишіть або телефонуйте, Ми підберемо авто Вашої мрії
З VIN-кодом
27.04.2024
21 999 $
876 880 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2 л.
Автомат
156 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...SONY!ВСЮ ПОДРОБНУЮ ИНФОРМАЦИЮ об автомобиле вы можете увидеть В ВИДЕООБЗОРЕ к объявлению!
З VIN-кодом
10.03.2024
30 800 $
1 227 996 грн
Бензин 2.7 л.
Автомат
46 тис. км
Черкаси
...дуже економічним на фоні його потужності та динаміки в 6 сек до перших 100 км/год.Авто придбане на страховому аукціоні НЕ БИТИМ. Авто після викрадення і частково було розібране, тому нічого не тягнулось і не рихтувалось. Всі силові і кузовні елементи без рихтовки. Зібрано виключно з оригінальних деталей і повністю обслужено. замінено всі технічні рідини і фільтра.- Дистанційний запуск- Безключовий доступ- Електропривід кришки багажника (+ безконтактне відкриття ногою)- автопарковка (паралельна і перпендикулярна)- Передні/задні парки- передня камера- камера заднього виду з адаптивною розміткою- blis (датчики мертвих зон)- адаптивний круїз контроль- топова адаптивна передня оптика- система утримання полоси руху- підігрів зеркал- підігрів передніх та задніх сидінь- вентиляція передніх сидінь- датчик світла- start/stop- круіз-контроль- підігрів руля- 2-х зональний клімат-контроль- ambient light підсвітка салону- SYNC 3 з навігацією , android auto/ apple car play- повна русифікація з картами Європи- музика Bang & Olufsen з сабвуфером- голосове керування- пам'ять сидінь з функцією "комфортний вхід"- датчики тиску коліс- 2 ключа оригінальних- масло двигун/АКПП замінено (моторкрафт оригінал)- повний інтелектуальний привід- панорамний дах- безпровідна зарядка- заводський фаркоп- розетка на 110 Vта багато чого іншого.відповім на всі додаткові питання по телефону. готовий на аргументований торг але тільки біля автомобіля. Авто дійсно варте уваги і своїх коштів.

Форд Едж в Україні

Дивіться також: