Всі моделі Всі моделі
ID.4 189

Оголошення про продаж Фольксваген Туарег 4 Автомат

23.04.2024
87 000 $
3 464 340 грн
Дизель 4 л.
Автомат
84 тис. км
Київ
...до февраля 2025г. Или 100 тыс. км.Полностью перешит салон. Потолок – алькантара.Салон полностью кожа наппа. Цвет от ламборгини.Полностью торпеда – верх и низ. Карты двери полностью. Карманы в картах в алькантаре.Все, что можно затянуто в кожу.Сделан чип на 505л.с.Автомобиль в суперкомплектацииВ отличном состоянии.Обслуженное на порше мероприятие.
З VIN-кодом
07.03.2024
75 500 $
3 006 410 грн
Дизель 4 л.
Автомат
69 тис. км
Київ
...обмен на ваш авто! Предложения пожалуйста на WhatsApp или Telegram, Viber- Двигатель 4.0 турбо дизель на 422 лошадиные силы- воздушная подвеска- поворотная ось 360*- R-LINE- Black пакет- доводчики дверей- Двойной шумопоглощающий стеклопакет с защитой от ультрафиолета.- Черный потолок- цифровая панель приборов с аналоговыми показателями- проекция- ночное видение- премиальная акустика DYNAUDIO- комфортные кресла Ergo Comfort в стиле R-Line- спортивный руль с сенсорным управлением в стиле R-Line- подогрев всех сидений- вентиляция сидений- Память сиденья водителя- Память сиденья пассажира- задний пакет- массаж- полный пакет помощников- Адаптивный круиз контроль- содержание в полосе- контроль слепых зон- Чтение дорожных знаков- защита от наезда на пешеходов- Радар- натуральная кожа- Рояльный лак- Электро привод багажника- Подогрев зеркал- подогрев руля- подогрев лобового стекла- Адаптивные фары с функцией автоматического дальнего света- камеры кругового обзора 360*- автопилот парковки- Навигация- LED подсветка салона 64 тонны- автоматически выездной фаркоп- Apple CarPlay и Android Auto- розетка 220 V- колеса R20
21.04.2024
11 000 $
438 240 грн
Газ/бензин 4 л.
Автомат
342 тис. км
Київ
...яка гарно працює. В автомобіль вложено досить велику сумму. По технічній частині автомобіль в доброму стані. АКПП була замінена на контактну з пробігом 98 тис. км що можна легко перевірити, з доопрацюванням а саме встановленням доповненого радіатора охолодження. Двигун в чудовому стані, не димить та почуває себе бадьоро. Були замінені цепки з натягувачами, ГРМ, рідини в мостах, роздатці, акпп. Якщо автомобіль зацікавить надам повну інформацію що, коли було замінено та на яку сумму. Загалом за 2 роки експутації було витрачено близько 7-8 тис. у.е. При продажі можливий торг але не значний. Готовий також розглянути варіант на обмін на більш дешевший автомобіль з вашою доплатою.
З VIN-кодом
15.03.2024
68 999 $
2 747 540 грн
Дизель 4 л.
Автомат
82 тис. км
Луцьк
...оригінал-ГАРАНТУЄМО-Всі сервіси є в базі у офіціала і є всі підтвердження пробігу-Стан нового авто-Без ДТП та без підфарбуваньТопова конфігурація комплектації R-Line-Пневмопідвіска-Адаптивний круїз-контроль-Оптика Matrix IQ. LIGHT-Акустика DYNAUDIO-Комфортний доступ-Віртуальна панель приладів-Торпеда в шкірі-Шкіряне мультикермо-Підігрів керма-Електропривід багажника-Безконтактне відкриття багажника рухом ноги-Електроскладання та підігрів дзеркал-Подвійний склопакет-Пам?ять сидінь-Сидіння ergoComfort шкіра NAPPA-Електрорегулювання сидінь-Регулювання задніх сидінь-Підігрів передніх та задніх сидінь-7 Режимів руху-4-зонний клімат-контроль-Air Care-Сенсорне управління кліматом-Атермальне вітрове скло з підігрівом-Управління жестами та голосом-Бездротова зарядка-Apple CarPlay / Type-C / Bluetooth-Розетка 230V-Навігація-Бардачок з охолодженням-Панорамний дах-Чорна стеля-BLACK PACKET-Атмосферна підсвітка салону-Накладки на порогах з підсвіткою в стилі R-line-Декоративні накладки на педалі-Камера 360-Парктроніки 360-Запуск двигуна кнопкою-Система старт-стоп-AUTO HOLD-Dynamic Light Assist-Emergency Assist-Асистент руху по смузі-Контроль дистанції попереду-Індикація крена-Асистент паркування-Асистент гальмування під час паркування-Паркувальний автопілот-Асистент дощу та світла-Асистент розпізнавання дорожніх знаків-Асистент руху перехрестям-Асистент розпізнавання причепа-Еко-асистент-Розпізнавання втоми-Система охорони салону-Контроль тиску в шинах-Дизайнерські диски R21-Фаркоп-2 ключіWVGZZZCRZLD015372-МОЖЛИВА ПЕРЕВІРКА НА ОФФ. СТАНЦІЇ!-МОЖЛИВИЙ РОЗРАХУНОК КРИПТОВАЛЮТОЮ!-ОФОРМЛЕННЯ ВСІХ ДОКУМЕНТІВ НА МІСЦІ!-ГАРАНТІЯ ВАШОЇ БЕЗПЕКИ-НАША РЕПУТАЦІЯ- МОЖЛИВА ДОСТАВКА В МЕЖАХ ЗАХІДНОЇ І ЦЕНТРАЛЬНОЇ УКРА
01.04.2024
39 800 $
1 584 836 грн
Дизель 4 л.
Автомат
95 тис. км
Київ
...впевненістю пересуватися по бездоріжжю. Вмісткий багажник, комфортний салон з хорошою комплектацією та безліччю функцій, таких як: підігріви сидінь, камера заднього виду, парктроніки, режими руху, тощо.
Пропозиції від автосалонів

Фольксваген Туарег в Україні

Дивіться також: