Оголошення про продаж БМВ 5 Серія без пошкоджень

З VIN-кодом
30.04.2024
44 500 $
1 773 325 грн
Бензин 2 л.
Автомат
45 тис. км
Київ
...всі ТО дилерські, та за регламентом, останнє січень 2024 на 43т.км. Єдиний власник. Кузов повністю в заводській фарбі. Комплектація: шкіряний салон, комфортні сидіння з електроприводом та пам’яттю, для водія з функцією easy entry, підігрів та елетропривід керма, двозонний клімат-контроль, круїз, бездротовий Apple CarPlay, Android auto, електропривод кришки багажника, full led оптика, автоматичне дальнє світло, датчик світла та дощу, кругові датчики парковки та камера заднього виду, автоматична парковка та рух заднім ходом, система безпеки з автоматичним гальмуванням. Авто частково вкрита захістною плівкою (капот, крила, бампер, порожки, ручки), скло на екрані, додатково два комплекта оигінальних килимків, килим в багажнику, та 2 комплекти шин . 2 комплекти ключів. Стан нового авто. Vin, державний номер, сервісна книга на фото. Дивитись на Петропавлівській Борщагівці. За домовленістю зустріну біля метро Житомирська або Академмістечко.
З VIN-кодом
30.04.2024
14 800 $
589 780 грн
Бензин 2 л.
Автомат
139 тис. км
Черкаси
...цілою безпекою, по кузову не був відкручений жоден елемент (підкраси є, ще з США, без шпаклівки). Лобове та інше скло все оригінал. Двигун працює тихо та рівно. Коробка без проблем. Все працює, жодних помилок чи інших проблем. Є звіт carfax. В Україні зроблено повне ТО, нова турбіна та обидві подушки двигуна! Комплектація - проекція - bmw surround view5 камер (360, задня) - передні та задні парктроніки - приборка Black Panel - асистент сліпих зон - Електрорегулювання та пам?ять сидінь - безключовий доступ всіх дверей - електрична кришка багажника + відкривання ногою - підігрів передніх та задніх сидінь - підігрів та електрорегулювання керма - NBT Professional - Top HiFi (динаміки Harman Kardon) - ambient підсвітка - адаптивний біксенон - люк електро - гумові килимки Weather Tech Встановлені оригінальні європейські ліхтарі з жовтими поворотниками. Літня гума Michelin Primacy 3 Runflat. Можлива перевірка на будь-якому СТО або у офіціального дилера. Обмін не цікавить. Невеликий торг можливий. З нереальними пропозиціями прохання не турбувати.
З VIN-кодом
01.05.2024
30 000 $
1 195 500 грн
Дизель 2 л.
Автомат
60 тис. км
Львів
...и динамична во всех диапазонах.Подогрев передних сидений.4-х зонный климатУкраинский язык всех меню и приборной панели.Боковая поддержка сидений с рулономВставки панели и карт двери карбон.Новейшая электронная панель приборов рестайлинга от 20 года и с самым большим центральным сенсорным экраномАудио система Hi-fiApple Car play и Android autoИндукционная зарядка телефонаРазъемы заряжания 1 USB I 3 USB type CЭлектропривод багажника с отдельно открывая стеклом через пальто или кнопкой на щеткеПередние и задние парктроникиИндикаторы мертвых зонВсе зеркала с автозатмениемСборка зеркалКамера заднего видаСигнализация со сканером салонаСистема аварийного торможения спереди и сзади, предупреждение о ДТП до полной остановкиКонтроль полосы движения с вибро отзывом на руле2 ключаДиски R-19, черные оригинал M - пакетРизина новая Pirelli seel inside 7,5мм 2019 года и зимние передние Dunlop 8,5мм 2021 года и задние Pirelli 8,0ммИндикаторы давления в шинахСекретки на колесаКомфортная подвеска, сзади воздушная с автоматическим уровнем положения кузова, переменные режимы езды, Eco Pro, Comfort, Sport и Sport+Против туманных фарШикарный, очень мягкий и комфортный в езде автомобиль, по кузову и салону все идеально.
З VIN-кодом
01.05.2024
25 900 $
1 032 115 грн
Гібрид (HEV) 2 л.
Автомат
145 тис. км
Київ
...сидіння, безключовий доступ, камера заднього виду, автоматичне паркування (сама паркується), проекція на лобове, ел.панель приладів, диски R18, датчик дощу/світла, підігрів сидінь, CarPlay (бездротовий) )!Автомобіль обслуговується і не вимагає вкладень!Ідеальний стан!Усі питання за тел.АВТОСАЛОНИ НЕ турбувати!
З VIN-кодом
30.04.2024
12 700 $
506 095 грн
Бензин 3 л.
Автомат
175 тис. км
Тернопіль
...мелочи, все окна родные (даже оригинальный лобовой), реальный расход город 12л, трасса 8л.- на 170 000 заменены фильтра и масло( замена каждые 10-11 тыс. км.).– на 150 000 км. заменено масло в коробке, новый Valvetronic и тормозные колодки.– В начале года куплен новый аккумулятор.Комплектация 535и:- сиденье Comfort+.– Люк.- диски R 19, разноширокие.- подогрев руля, электро руль.- передний и задний парктроник- климат контроль- электро багажник.- Электро руль с подогревом.- без ключевой доступ.- круиз контроль.- подогрев передних и задних сидений.- Мульти руль- омыватели фар.- датчики света и дождя.- Большой центральный монитор.- 2 ключа
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
30.04.2024
35 999 $
1 432 400 грн
Гібрид (PHEV) 2 л.
Автомат
52 тис. км
Львів
...динамичный.Все подробности по телефону.Продажа в связи с переездом и невозможностью заряжать автомобиль от домашней сети!
З VIN-кодом
30.04.2024
17 500 $
697 375 грн
Бензин 3 л.
Автомат
127 тис. км
Житомир
...в зовнішньому М-пакеті та ShadowLine. На автомобіль грошей не шкодував, всі дрібниці та нюанси, які по ній були, все усунув. Технічний стан автомобіля оцінюється на тверду 5 (мотор, коробка ідеал, ходова ідеал), зовнішній вигляд також 5 балів! В авто працює все. По автомобілю завжди проводилося своєчасно ТО на профільному сервісі обслуговування, ТО кожні 7-8 тис. мастило оригінал. Останнє ТО на пробігу 125 500. Автомобіль більше 2-х років був у захисній плівці DEMPINOX, що в свою чергу зберегло ЛКП. Автомобіль з Америки, пошкодження зовсім не великі, ВСЕ гарно відновлено НОВИМИ запчастинами (прибор показує заводський окрас) безпека в повній мірі також відновлена. Перед купівлею все детально перевіряв на профільному СТО в Києві. Комплектація у авто - гарна: -повне електро-регулювання сидінь, керма тощо, - підігрів сидінь, -музика HI-FI, -рестайлінгова мультимедіа NBT з великим монітором, -камера заднього огляду, -безключовий доступ, -підсвітка ручок, -адаптивні фари, -абієнтпідствітка по всьому салону, -система страт/стоп, -3 режима їзди Eco, Comfort, Sport, -круїз контроль, -датчик дощу тасвітла -дзеркала з підігрівом, автозатемненням та складуванням -все можливі асистенти, -відкривання багажника махом ноги та багато інших функцій Салон в автомобілі як новий. В автомобілі встановлено дорогу противоугону систему, автомобіль обезшумлений. Диски 19 радіусу різноширокі на літній гумі, є ще комплект зимової гуми 2022 року на 17 оригінальні дисках, 2 комплекта килимків, 2 ключа. До машини ставився дбайливо, пальне тільки ОККО 95 пульс, UPG 100. Торг предметний у капота, від машини не позбавляюся. За більш детальною інформацією дзвоніть все розповім, авто вартує Вашої уваги. Хто хоче їздити і отримувати задоволення від авто а не ремонтувати його, вам до мене. Допомоги в продажі не потребую. Питання або пропозиції по обміну по телефону.
З VIN-кодом
30.04.2024
10 999 $
437 650 грн
Бензин 3 л.
Автомат
185 тис. км
Київ
...приємний ( ~7,5 л). Коробка 8-ступка.Авто має гарну комплектацію:-люк-великий монітор-електрошторка-підігрів передніх сидінь-мультикермо з пам'яттю-електрорегулювання та пам'ять сидінь-складання дзеркал-адаптивне світло-електропривід керма-та багато іншогоАвто повністю обслужене та доглянуте. Більш детальніше за телефоном.
З VIN-кодом
29.04.2024
15 500 $
617 675 грн
Бензин 2 л.
Автомат
189 тис. км
Одеса
...прошита з оновленими картками- Камера задня вигляду- Передні та задні парктроніки- Люк- Підігрів керма- Підігрів передніх та задніх сидінь- Пам'ять сидіння водіяПовністю обслуженийОлії фільтра поміняніКолодки з дисками передніНа даний момент нічого робити не треба.
З VIN-кодом
29.04.2024
25 999 $
1 036 060 грн
Бензин 4.39 л.
Автомат
119 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...с последнего ТО. По мотору никаких замечаний нет, эндоскоп делали, все четко. По коробке замечаний нет. Все работает! Любые проверки на СТО приветствуются! Автомобиль возможно приобрести в кредит, без справки о доходах, или обмен с вашей доплатой. Все вопросы по телефону.
З VIN-кодом
30.04.2024
14 800 $
589 780 грн
Дизель 2 л.
Автомат
290 тис. км
Чернівці
Отличное техническое и визуальное состояние !!! без ( дтп и подфпрбывание ) торг !!!
З VIN-кодом
29.04.2024
17 900 $
713 315 грн
Бензин 3 л.
Автомат
128 тис. км
Київ
...на правильному задньому приводі, в заводському м-пакеті, на заводському м-кермі (не алікєкспрес), на заводській м-ходовці, тому власне і сидить трохи нижче, аніж на сток підвісці. Ідеальний баланс між комфортом та спортом. Ідеально стоїть на дорозі, при цьому ти не клацаєш зубами на наших бездоганних дорогах. По Америці: на аукціоні торгувалась с пошкодженнями передньої частини, не ДТП. В гуглі досить складно знайти фото по цьому авто, сам з цим зіштовкнувся при покупці, але всю інформацію по ній надам, всі звіти є, включаючи карфакс та безліч фото. Тачка приїхала досить давно, не пригонка під зібрати з скотчу та палок і на продаж. Кат на місці, випуск заводський, чіпів/дейлів не бачила і немає нині. Зроблений максимально аутентичний чотирьохствол, не стирчащий за кілометр від бамперу, банки на місці. Нічого не корчувалось і не всиралось напівавтоматом. По комплеткації: бесключ (працює на всіх дверцятах), відповідно відкриття багажнику ногою, NBT, хайфай, Ambient не читайський, завод в два кольори, камера, парктроніки, складання дзеркал, люк, розширена приборка 6WA, задні спинки складні, адаптив, LED туманки, чорна стеля. Що забув, можна додивитись на фото.) По колесам: два комплекти, літо контік 7й, зима данлоп. Все свіжих років, не пилилось, бурнаутів не бачили.) В редукторі мастило замінено, в АКПП аналогічно, сайлентблоки редуктора замінені, еластичка не метал, замінена, знизу все сухо, клапанка переущільнена, трубка вентиляції замінена, у фільтрі струги не було і немає.) Їздить кожен день і багато, 99% трасовий пробіг, постійно дихає повітрям на повні груди, тому і жива та здорова. Пробіг рідний, є випис від офіціалів в пдф. Будь-які перевірки на будь-яких сервісах, де розуміють що таке те N55 у бмв.)

БМВ 5 Серія в Україні

Дивіться також: