Все модели Все модели

Объявления о продаже Форд Флекс Белого цвета

С VIN-кодом
26.04.2024
16 500 $
656 700 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 0 л.
Типтроник
88 тис. км
Прилуки
Автомобиль в отличном состоянии, делать ничего не нужно, технически вся в идеале, крашены две детали капот и крыло
С VIN-кодом
16.06.2023
15 800 $
628 840 грн
Бензин 3.5 л.
Автомат
67 тис. км
Киев
...інформація по телефонуВиробник називає Ford Flex (Форд Флекс) повнорозмірним сімейним кросовером. Усередині автомобіля пасажирів зустрічають комфортабельні крісла з неабиякими можливостями підстроювання під зручне положення. Крісла другого ряду можна зрушувати назад на відстань, яка дозволить вільно витягнути ноги навіть самому довгоногий пасажир. Прозорий дах у Ford Flex не відкривається, проте обладнаний двома незалежними заслінками, що дозволяють регулювати освітленість передньої та задньої частини салону. Однак не ця деталь є особливістю Форд Флекс.Безперечно, переважна більшість користувачів визнає родзинкою холодильник, вмонтований в підлокітник між передніх сидінь. Здавалося б, це зовсім не новація, адже схожі холодильники встановлюються на інших машинах, але особливість холодильника Ford Flex полягає в тому, що він дворежимний: його можна поставити на охолодження вмісту, а можна і на заморожування. Внутрішня камера дуже містка, і в неї може поміститися неабияка кількість такого улюбленого хіппарями пива - хоча бідолаха-водій у цьому випадку залишиться в прольоті.Ford Flex оснащений універсальним двигуном V6 об'ємом 3.5 л., з'єднаний з 6-швидкісною коробкою передач. Двигун виробляє не менше 260 л. потужності і 332 Нм крутного моменту, двигун досить економічний. Додатково на автомобіль можна встановити повний привод.Безпека пасажирів у Ford Flex забезпечують стандартні бічні та передні подушки, подушки-шторки, антипробуксувальна система та система динамічної стійкості.
С VIN-кодом
06.06.2023
30 500 $
1 213 900 грн
Бензин 0 л.
Автомат
54 тис. км
Киев
...ряд сидінь електро, підігрів руля, панорамний дах, аудіосиськма sony, фаркоп. Зроблена повна шумовзоляція найтоповішими матеріалами. Диски startech r20 оригінал. Тонування люмар, лобове в атермалці. Кастомний руль з анатомією, зашитий топовою алькантарою. Ексклюзивний прямоточний глушник, з дуже тихим та бархотистим басом. По техниці питань нуль! Коробка, роздатка, міст, і все інше з новими мастилами.МОЖЛИВИЙ ОБМІН з вашой доплатою +- 20кабо на VAG від 11 року 4.2 дизель.
С VIN-кодом
20.03.2023
17 400 $
692 520 грн
Газ/бензин 3.5 л.
Автомат
163 тис. км
Тернополь
...(фото могу предоставить). Куплен для семьи, комфортен, вместителен. Езжу с удовольствием. Пробег родной. Дистанционный запуск, удобно зимой. Зимняя+летняя резина. Язык и навигация извинены, доработан дополнительный ключ. Установлена ??индивидуальная система противопохищения. Диски R20. Больше описания – звоните, расскажу.

Форд Флекс в Украине

Смотрите еще: