Всі моделі Всі моделі
T1 190
220 137
190 136
T2 128
200 103

Оголошення про продаж Мерседес Майбах 4 Автомат

З VIN-кодом
15.04.2024
165 000 $
6 571 950 грн
Бензин 4 л.
Автомат
57 тис. км
Київ
...без замечаний.2 ключа.Детальнее на все вопросы ответит менеджер СергейКомплектация:ПневмоподвескаДиски R23Вставки салона рояльный лакКонтурная подсветка салонаСолнцезащитные шторки с эл.Кожа NAPPAДвух цветная кожаРасширенный кожаный пакетМониторы в задней части салонаMBUX планшет в задней частисалонаЭл.привод подножекОптика MULTIBEAM LEDПакет AIR-BALANCEПамять всех сиденийПодогрев всех сиденийВентиляция всех сиденийПодогрев руляМассаж всех сиденийБесключевой доступДоводчики дверейНавигацияАдаптивный круиз-контрольСлежка за полосой движенияСистема слепых зонДатчик столкновенияДвойное стеклоПроекция на лобовое стеклоПанорамная крышаАкустика BURMESTERApple CarPlayВозможен расчет криптовалютойВозможен обмен на легковой автомобиль
З VIN-кодом
31.03.2024
238 000 $
9 484 300 грн
Бензин 4 л.
Автомат
2 тис. км
Київ
...Підрулююча задня вісь- Пневмопідвіска- Ковані диски MAYBACH R21- Оздоблення стелі шкірою- Оздоблення керма шкіра/дерево- Натуральна шкіра- DESIGNO обшивка спинок сидіннь- Сидіння EXECUTIVE- Розширений шкіряний пакет- Вставки рояльного лаку- Контурне підсвічування салону- Динамічні сидіння- Пакет ENERGIZING комфорт- Пакет AIR-BALANCE- Сканер відбитків пальців- 3D-дисплей водія- Сонцезахисні шторки з ел.приводом- Розкладні столики у підлокітнику- Монітори у задній частині салону- MBUX планшет у задній частині салону- Холодильник у задній частині салону- Ел.привід задніх дверей- 4х зонний клімат контроль- Пам'ять усіх сидінь- Підігрів усіх сидінь- Вентиляція всіх сидінь- Підігрів керма- Підігрів лобового скла- Масаж задніх сидінь- Безключовий доступ- Доводчики дверей- Бездротова зарядка- Камери кругового огляду- Оптика DIGITAL LIGHT- Навігація- Адаптивний круїз-контроль- Стеження за смугою руху- Система сліпих зон- Датчик зіткнень- Подвійне скло- Проекція на лобове скло- Панорамний дах- Акустика BURMESTER 4D- Apple CarPlayМожливий ОБМІН НА ВАШ АВТОМОБІЛЬ!Оплата КРИПТОВАЛЮТОЮ!Оплата переказом НА КАРТУ!Страхування КАСКО!ДЕТЕЙЛИНГ ПОСЛУГИ для авто!Доставка АВТО по Україні та Європі!
Нове
Бензин 4 л.
Автомат
Львів
З VIN-кодом
18.05.2023
200 000 $
7 966 000 грн
Бензин 4 л.
Автомат
54 тис. км
Львів
Официальный машина в идеальном состоянии затянут пленкой лобовое в бронированной пленке на гарантии
Нове
Бензин 4 л.
Автомат
Львів
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
09.06.2023
195 000 $
7 768 800 грн
Гібрид 4 л.
Автомат
45 тис. км
Львів
...окрасу кузова в двох кольорах традиційно ознака авто преміум класу. Велика кількість ексклюзивних функцій, розкішна панорама та повна насолода і комфорт у салоні завдяки чотирьом індивідуальним сидінням підвищеного комфорту .-557 к.с. / 447кВт•6.0L бензин-Повний привід-Автомат-Підтверджений пробіг - 45 тис. км.-Авто на Українській реєстраціїКОМПЛЕКТАЦІЯ:Салон/Комфорт:•Оббивка салону зі шкіри напа "Коричневий махагоні" / "Бежевий макіато"•Шкіряні мульти-контурні передні сидіння з підігрівом, кондиціонуванням та масажною функцією•Комфортабельні задні сидіння з електроприводом, підігрівом ,вентиляцією та функцією масажу•Багатофункціональне кермо у виконанні зі шкіри та дерева, з обігрівом•Розширена оббивка шкірою, підголівники підвищеного комфорту•Ходова частина з адаптивною системою амортизації• Пнемопідвіска AMG RIDE CONTROL+•Активна система полегшення паркування з системою PARKTRONIC•Денні ходові вогні з автоматичним управлінням освітлення та функцією Coming home•Проекційний дисплей на лобове скло•Камери 360°•Навігаційна система з жорстким диском•Система DISTRONIC PLUS•Планшетний пк в задній частині салону•Адаптивні фари PLUS•Диски R22 Maybach•Комфортний доступ KEYLESS-GO•Панорамний скляний дах•Бездротова зарядка в передній та задній частині салону.•Атермальне багатошарове скло з інфрачервоним фільтром• Акустична система об'ємного звуку BURMESTERАвтоцентр Top Dealers – це ваш надійний партнер на шляху до омріяного авто.драйву.Телефонуйте, наші менеджери з радістю дадуть відповідь на всі запитання.
02.02.2024
228 000 $
9 083 520 грн
Гібрид (HEV) 4 л.
Автомат
7 тис. км
Голованівськ
Автомобиль в безупречном состоянии. Бронепленка, шумоизоляция, коврики Maybach. Сохранялся в гараже. Продажа по НДС.
З VIN-кодом
30.06.2023
199 000 $
7 928 160 грн
Гібрид 4 л.
Автомат
17 тис. км
Луцьк
...глибокий колір кузова - Obsidian black - metallic. Чотирьохлітровий двигун з системою Mild-Hybrid, сумарною потужністю 426 kWt. Оздоблення інтер'єру Designo Dinamica з використанням ніжної шкіри Nappa - Leather Exclusive - Red, та рояльного лаку Flowing Lines. Сидіння Executive. Підігрів та вентиляція усіх сидінь. Передня пара з масажем та пам'яттю. Мультифункціональне рульове колесо "Sport" з підігрівом, оздоблене натуральною шкірою та деревом. Преміальна акустична система Burmester High-End. E-Aktive Body Control. Панель приладів Widescreen Cockpit. Безпровідна зарядка спереду та ззаду. Асистенти водія Agility Select, та Dynamic Select. Підігрів та охолодження підстаканників спереду та ззаду. Обігрів лобового скла. Дзеркала з функцією проекції. Mercedes Me Connect. Пакет Energizing Plus. Електропривід кришки багажного відсіку. Система визначення місцезнаходження Т/З. Мультимедійна система MBUX. Система кругового огляду 360. Пакет Air Balance. Панорамний дах. Виїзні підніжки з підсвіткою. Проекція Head-UP Display. Доводчики дверей. Шторки в задніх дверях. Хром пакет. Підігрів підлокітників. Пневмопідвіска, та безліч інших опцій! Додатково до авто комплект зимових коліс з дисками.Авто доступне в кредит та лізинг, з першим внеском від 30%, та терміном до чотирьох років. Можливий продаж по перерахунку з ПДВ.Можлива доставка авто по Україні!Запрошуємо на огляд та тест-драйв!
Нове
Бензин 4 л.
Автомат
Львів
З VIN-кодом
31.07.2023
233 333 $
9 295 986 грн
Бензин 4 л.
Автомат
1 тис. км
Одеса
...High-Gloss Black Flowing LinesСидіння EXECUTIVE - FIRST CLASSПроекційний дисплей HEAD-UP-DISPLAYСистема освітлення MULTIBEAM LEDОздоблення стелі шкіроюNAPPA MBUX мультимедійна системаMBUX планшет у задній частиніАкустична система преміум BURMESTER HIGH END 4D Surround SoundСервопривід дверейПакет KEYLESS GOАктивний круїз-контроль + DISTRONIKПаркувальний пакет із камерою 360Пакет обробки шкірою DESIGNO EXCLUSIVE Мультиконтурні сидіння підвищеного комфортуПакет обігріву поверхонь - включаючи підлокітникиКовані диски MAYBACH - R23APPLE CarPlayХолодильникMBUX мультимедійна система для задніх пасажирів Мультифункціональне кермо з підігрівомОздоблення керма дерево/шкіраURBAN GUARD vehicle protection - додаткова сигналізація Панорамний дахПідігрів лобового склаПакет AIR BALANCE ACOUSTIC COMFORT PACKAGE Можливий продаж безготівково з ПДВДоступна до покупки 4х та 5ти місцева версіяБільш детальну інформацію ми з радістю надамо вам за контактними телефонами.
З VIN-кодом
15.01.2023
252 000 $
10 039 680 грн
Бензин 4 л.
Автомат
3 тис. км
Львів
Официальный автомобиль, на гарантии,Предоставляем кредит и обмен.
Нове
Бензин 4 л.
Автомат
Львів
Нове
Бензин 4 л.
Автомат
Львів
З VIN-кодом
11.08.2023
199 999 $
7 969 960 грн
Бензин 4 л.
Автомат
16 тис. км
Київ
Официальный автомобильНа гарантииВ наличии
Нове
Бензин 4 л.
Автомат
Львів

Мерседес Майбах в Україні

Дивіться також: