Всі моделі Всі моделі
C-HR 267

Оголошення про продаж Тойота Ауріс Бензин Ручна / Механіка

З VIN-кодом
01.05.2024
10 300 $
413 442 грн
Бензин 1.33 л.
Ручна / Механіка
39 тис. км
Київ
...Доставлена ??сигнализация и блокировка коробки. Одним словом, машина полностью в идеале. 2 комплекта резины и зима и лето в хорошем состоянии. Очень экономичный, полностью беспроблемный, надежный автомобиль (из года в год ничего, кроме замены жидкостей, колодок... одним словом расходников)Автоплощадки просьбы не беспокоить, обмен тоже не интересует.
З VIN-кодом
21.05.2024
15 975 $
641 236 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
74 тис. км
Березівка
...не потрібно! У салоні запах і стан нової машини. дуже гарне економічне авто. їздила дружина дуже бережливо і охайно, друге авто в родині. Легке тонування скла, окрім лобового. Додатково встановлено залізний захист двигуна. Склопідіймачи, сенсор світла, сенсор дощу, контроль руху по смузі, попередження про перешкоду по переду, допомога при старі в гору, круїз контроль, підігрів передніх сидінь, клімат контроль, бортовий компютер, мультируль, автоскладсння дзеркал, лінзовані фари, ледсвітло, парктронік задній і передній, каменра заднього огляду економний розхід. покупкою будете задоволені. торг мінімальний біля авто. більш детально за телефоном. На машині встановлена гарна зимова гума, у подарунок віддам комплект майже нової літньої. Більше фото і відео у телеграм
З VIN-кодом
10.03.2024
6 150 $
246 861 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
106 тис. км
Київ
...масел, была замена колодок и аккумулятора. Никогда не ломалось, всегда на ходу. В ДТП не было, не крашено. Зимой не надо разогревать, трогается сразу. Двигатель в хорошем состоянии. Прослужит еще много лет. Все время стояло на улице, поэтому есть коррозия металла в некоторых местах (см. все недостатки на фото). Летние шины нужно заменить. Один пользователь: мое предприятие взяло авто в фин лизинг для моего пользования, потом выкупило его, а я выкупила авто при увольнении. Продаю в связи с проживанием за границей. Очень удобное и надежное авто. Прослужит многие годы. Как от сердца отрываю. Буду в Киеве в июне. Хотела бы за это время продать. Но не спешу. Пишите или звоните в вайбер или телеграмму. Вызовы в роуминге принимать не смогу.
З VIN-кодом
17.05.2024
10 350 $
415 242 грн
Бензин 0 л.
Ручна / Механіка
213 тис. км
Київ
...той же час комфортом і не дорогим в єксплуатаціі. Не дивлячись на те що маю дітей в салоні дуже охайно. Авто в рідній фарбі і жодного разу не полірувалося, тому маються деякі незначні недоліки , яких на фото і не роздивитись але на які я зроблю приємну знижку , щоб усі були задоволені!;). Рідини мінялися своєчасно і тільки оригінальні. В цілому авто доглянутий і чекає на вас! Тому не сумнівайтеся, дзвоніть, приїжджайте, дивіться, купуйте та насолоджуйтесь!)
З VIN-кодом
25.04.2024
6 999 $
281 009 грн
Бензин 1.4 л.
Ручна / Механіка
198 тис. км
Хмельницький
...ничего не стучит все тихонько! Затонированный автомобиль по кругу Дорогой пленкой! Фары также в броне пленке! Климат заправленный работает !Мульти руль также работает!Установка дорогой свет ! Великолепная музыка !В автомобиль вложил душу !Я являюсь владельцем по тем паспорту! Подробнее звоните!
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
06.05.2024
12 000 $
481 800 грн
Бензин 1.33 л.
Ручна / Механіка
157 тис. км
Київ
...книга із салону з усіма наступними записами та офіційною історією. 2 комплекти ключів. Зберігається у підземному паркінгу.Автомобіль повністю справний і на ходу, останнє ТО близько 151к пробігу. Усі важливі рідини та розхідники оновлені та не потребують заміни найближчим часом. З салону встановлені оригінальний захист двигуна та дефлектори вікон (вітровики). Кондиціонер чистився щосезону. Ходова та кузов без зауважень. Вкладень не потребує. Готовий до будь-яких перевірок.Клімат-контроль, камера заднього виду, максимальна магнітола з офіційною навігацією від Toyota (карти України та усієї Європи). Hands-free система через Bluetooth з мікрофоном, акустика JBL, встановлена шумка на передні двері. Шкіряний мультируль, електропривод підігрів дзеркал, круїз-контроль, денні ходові вогні, LED лампи Philips біле світло, ПТФ, датчик світла, передній підлокітник. Встановлено сигналізацію Pandora з міткою, блок перепрошито для роботи з українськими сім картами. Управління охороною автомобіля через застосунок з телефону, комп'ютер та дзвінки (Bluetooth та GSM).Нові чохли алькантара, 2 нових комплекти килимків, дуже якісна поліуретан зима Pro Line на фото, літо ворс Toyota (оригінал), поліуретан піддон у багажник Toyota (оригінал). Дуже якісна гума Michelin Alpin 6 (зима) та Hankook Ventus Prime 3 (літо) як нова з мінімальним пробігом (кожен комплект гуми відкотив лише один сезон), оригінальні ковпаки, 16 диски.Перед дзвінком по можливості прошу написати, не завжди є можливість щойно відповісти. Дякую!
З VIN-кодом
17.05.2024
10 350 $
415 449 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
213 тис. км
Київ
...іншими. Відрізняється надійністю , простотою і в той же час комфортом і не дорогим в єксплуатаціі. Не дивлячись на те що маю дітей в салоні дуже охайно. Авто в рідній фарбі і жодного разу не полірувалося, тому маються деякі незначні недоліки , яких на фото і не роздивитись але на які я зроблю приємну знижку , щоб усі були задоволені!;). Рідини мінялися своєчасно і тільки оригінальні. В цілому авто доглянутий і чекає на вас! Тому не сумнівайтеся, дзвоніть, приїжджайте, дивіться, купуйте та насолоджуйтесь!)
З VIN-кодом
05.05.2024
11 200 $
449 680 грн
Бензин 1.33 л.
Ручна / Механіка
85 тис. км
Полонне
...приобретен в Украине и обслуживался по гарантиям первых 5 лет.Автомобиль прошел обязательный комплексный осмотр и проверку на авторизованной сервисной станции Toyota, на пробеге 84500 км было проведено техническое обслуживание с заменой масла, жидкостей и фильтров; поэтому при покупке автомобиля Вы можете быть уверены в его технической исправности.Комплектация: 6-ти ступенчатая механическая КПП • Линзированная оптика • Дневные ходовые светодиодные огни • Климат контроль • Антиблокировочная система (ABS) • Иммобилайзер • Распределение тормозных усилий (BAS EBD) • Центральный замок • Блокировка замков задней двери (от детей) • Бортовой компьютер • Подогрев зеркал • Складное заднее сиденье • Передний центральный подлокотник • 2 розетки 12V одна в салоне друга в багажнике (под холодильник) • Мультифункциональный руль • Электропривод зеркал • Мультимедиа система с AUX • USB • Состояние Гаражное хранение •В салоне не курили, все сиденья на протяжении всей эксплуатации находились в чехлах • Аккуратное управление, два владельца авто женщины • Сервисная книжка • Подушка безопасности водителя и пассажира • Боковые передние оконные (шторки).
З VIN-кодом
07.05.2024
8 000 $
321 120 грн
Бензин 1 л.
Ручна / Механіка
1 тис. км
Барвінкове
Продам авто Toyota auris в хорошому стані. Пробігу 10100км реального!!! двигун 1.3 бензин.
З VIN-кодом
11.05.2024
15 700 $
630 355 грн
Бензин 0.16 л.
Ручна / Механіка
75 тис. км
Березівка
...не потрібно! У салоні запах і стан нової машини. дуже гарне економічне авто. їздила дружина дуже бережливо і охайно, друге авто в родині. Легке тонування скла, окрім лобового. Додатково встановлено залізний захист двигуна. Склопідіймачи, сенсор світла, сенсор дощу, контроль руху по смузі, попередження про перешкоду по переду, допомога при старі в гору, круїз контроль, підігрів передніх сидінь, клімат контроль, бортовий компютер, мультируль, автоскладсння дзеркал, лінзовані фари, ледсвітло, парктронік задній і передній, каменра заднього огляду економний розхід. покупкою будете задоволені. торг мінімальний біля авто. більш детально за телефоном. На машині встановлена гарна зимова гума, у подарунок віддам комплект майже нової літньої.
З VIN-кодом
06.05.2024
6 500 $
260 975 грн
Бензин 1.4 л.
Ручна / Механіка
192 тис. км
Умань
Семейный автомобиль в хорошем состоянии. Никогда не подводило. Стоит всесизонная резина, почти новая – турецкого производства Lassa. Можно показать в Одессе и в Умани. Если есть вопросы – звоните!
З VIN-кодом
27.04.2024
12 000 $
481 680 грн
Бензин 0.16 л.
Ручна / Механіка
80 тис. км
Мукачево
В продажі Toyota Auris 2015 року 1.6 бензин 6 ступка .Авто з рідним пробігом 80 тис км та в рідному окрасі приганялася з Германії 5 років тому .

Тойота Ауріс в Україні

Дивіться також: