Всі моделі Всі моделі
C-HR 272

Оголошення про продаж Тойота Хайлендер 2.5 Варіатор

З VIN-кодом
04.06.2024
33 000 $
1 341 450 грн
Гібрид 2.5 л.
Варіатор
98 тис. км
Київ
...сімейний друг. Купувалось і робилось для себе в 2018році.Зберіг відмінній стан , нічого робити не потрібно(вже все зроблено і дороблено) сів і поїхав.Два ключа. Готовий їхати на будь яке СТО. Комплектація EХL(вдосконалена). Пробіг 98тис. км нічого не крутив і не збирався. Привід повний. Зимова гума в ціну додається. Зроблено: - поставив новий акумулятор - замінив масло в двигуні і в коробці + фільтра - Перебрана ходова (все оригінал) - Затонував передні вікна якісною плівкою Люмар - замінив штатну магнітолу на великий екран/планшет з інтернетом - ручки, двері(по краям) в бронеплівці - Повністю замінів світло (лінзи + біле лед світло в фарах і туманках) - Вітровики Cobra - Лед підсвітка в салоні і дверях - Лед лампи в фанарі заднього ходу - Поставив фаркоп - Протиугонка Удар був незначний, до безпеки. Подушки рідні ! Крила, капот двері теж рідні. Розвал робиться без проблем за 10 хв. Продаю в зв"язку з покупкою наступноЇ моделі. VIN 5TDJGRFH4JS038573 !!!Помічників по продажу авто прошу мене не турбувати. !!!
28.05.2024
23 000 $
935 179 грн
Гібрид 2.5 л.
Варіатор
101 тис. км
Київ
...перевірити, купити, доставити, та розмитнити цей автомобіль. Вказана ціна - без урахування аукціонного збору, доставки, наших послуг по доставці, і без розмитнення. Для отримання прорахунку - пишіть на Вайбер. Працюємо офіційно з договором. Маємо фізичні офіси по Україні, куди можна прийти і побачити як ми працюємо і впевнитись в доброчесності. Також є вже багато автомобілів які доставлені і відремонтовані. Цей автомобіль виставлений як варіант і приклад того, що можна купити і скільки такий автомобіль обійдеться. Якщо напишете - знайду таку як Вам подобається (колір, салон, рік, комплектація). Звертайтесь! Viber/Telegram/WhatsUp або телефонуйте.
З VIN-кодом
02.05.2024
52 000 $
2 113 800 грн
Гібрид (HEV) 2.5 л.
Варіатор
34 тис. км
Київ
...салон авто оформлен натуральной кожей с подогревом и вентиляцией сидений, что обеспечивает максимальный комфорт в любую погоду. Система мультимедиа включает в себя большой сенсорный экран, аудио систему JBL, навигационную систему и поддержку смартфонов с функцией Apple CarPlay и Android Auto для максимального удобства. Кроме того, автомобиль оснащен камерами заднего вида и камерами 360 градусов кругового обзора для легкости парковки и маневрирования. Адаптивный круиз-контроль и система автоматического торможения помогают поддерживать безопасность во время поездок. Гибридная технология обеспечивает экономичное движение, снижая потребление горючего в смешанном цикле до 7 литров. Этот автомобиль – идеальный выбор для тех, кто ценит надежность, безопасность, комфорт и технологии.

Тойота Хайлендер в Україні

Дивіться також: