Всі моделі Всі моделі
C-HR 252

Оголошення про продаж Тойота Хайлюкс 2 літра

10.03.2024
18 888 $
752 497 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
29 тис. км
Одеса
...рік. Сама максимальна : шкіра, камери 360, беключ.доступ, кнопка старт стоп, тримання в полосі та ще багато чого. 2.0 ТДІ з 6 ст. механікою,підключаемим повним приводом та пониженою. Куплена за 31,5 (так зараз і коштує)+ постановка на облік+ кунг+фаркоп+захист двигуна , коробки та роздатки, плівка на фари. Використовувалася як реклама, яка зараз реклама, тому і продається. • Їде весело, кліренс великий, взагалі свій функціонал виконує, на всі 100%. Переоформлення без проблем.
22.03.2024
27 900 $
1 111 536 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
249 тис. км
Київ
...дилера 21.03.2018 рокуПОВНЕ СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ TOYOTA Двигун 2.4 на 150к.с. працює в парі з механічною 6-ти ступеневою коробкою передач та понвим приводом НЕ БИТА НЕ ФАРБОВАНА (весь кузов у заводському забарвлені)Комплект ключів КомплектаціяКондиціонер Електро склопідйомники Електродзеркала з підігрівом Противо тумані фонарі МультикермоЛегкосплавні дискиСистема допомоги при підйомі по схилу (HAC; HSA; Hill Holder; HLA)Кріплення для дитячих крісел (LATCH, Isofix)Омивачі фарПідігрів передніх сидіньНавігаціяДатчик світлаКруїз контрольФаркоп2-Din магнітолаECO-режимта багато іншого Салон у гарному стані Вибравши це авто Ви отримуєте прозорість угоди, чесність пробігу. КРЕДИТ, ЛІЗИНГ, СТРАХУВАННЯ, ТРЕЙД-ІН (обмін на Ваше авто). Запрошуємо Вас пройти Тест-Драйв цього автомобіля, попередньо записавшись! Наші консультанти з Радістю дадуть відповідь на будь-які питання щодо автомобіля.
01.11.2023
33 800 $
1 346 592 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
98 тис. км
Київ
...дилера 17.06.2021 рокуПОВНЕ СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ TOYOTA Двигун 2.4 на 150к.с. працює в парі з механічною 6-ти спуневюо коробкою передач.ПОВНИЙ ПРИВІД! НЕ БИТА НЕ ФАРБОВАНА (весь кузов у заводському забарвлені)Передня частина оклеїна бронеплівкою (крила,фари,капот)Комплект ключів (3 ключі) Комплектація:КУНГ Кондиціонер Підігрів передніх сидіньЕлектро склопідйомники Електро зеркала з підігрівом 2-Din магнітола ANDROID з камерою заlнього оглядуФендера на арках Доп світло занього виду Противо тумані фонарі Система допомоги при підйомі по схилу (HAC; HSA; Hill Holder; HLA)Кріплення для дитячих крісел (LATCH, Isofix)Омивачі фарДатчик світлаДенне світло (галогенні фари)Антиблокувальна система (ABS)Система розподілу гальмівних зусиль (EBD, EBV, REF, EBFD)Система курсової стійкості (ESP, DSC, ESC, VSC)Система аварійного гальмування (Brake Assist)Активна протибуксувальна система (MATC, А-TRC)Подушка безпеки водіяПодушка безпеки пасажираБічні подушки безпекиПодушка для коліна водіяШторки безпекиЗимова гума Вибравши цей автомобіль, ви отримуєте прозорість угоди, чесність пробігу. КРЕДИТ, ЛІЗИНГ, СТРАХУВАННЯ, ТРЕЙД-ІН (обмін на Ваше авто). Запрошуємо Вас пройти Тест-Драйв цього автомобіля заздалегідь записавшись! Наші консультанти з Радістю дадуть відповіді на будь-які питання.

Тойота Хайлюкс в Україні

Дивіться також: