Всі моделі Всі моделі
C-HR 255

Оголошення про продаж Тойота Універсал в Україні

З VIN-кодом
03.05.2024
8 300 $
330 672 грн
Дизель 2.2 л.
Ручна / Механіка
230 тис. км
Вінниця
Акция...машинка из швейцарии..в хорошем состоянии и комплектации..все есть и работает. уже на учете. .
З VIN-кодом
03.05.2024
10 800 $
430 272 грн
Дизель 2 л.
Автомат
295 тис. км
Івано-Франківськ
...кузов хорош, авто все в родной краске без единого подкраса, с документами полный порядок интересует обмен за наличку, всем мирного неба над головой!!!
З VIN-кодом
05.05.2024
6 300 $
250 992 грн
Газ/бензин 1.8 л.
Ручна / Механіка
250 тис. км
Дунаївці
...15тис км назад встановлена нова якісна газова установка, на класних форсунках, вписана (таблетка на 55л, вистачає стабільно до 500км) розхід чудовий, особливо в наш час і цінами на паливо. Відновлена задня підвіска, нові ричаги, тяги, пружини, опори амортизаторів, стійки стабілізатора, сайлентблоки, відреставрований підрамник. (Для тих хто шукає Авенсіс має знати що ззаду у всіх дуже гниє підвіска, при тому що сам кузов взагалі навіть без натяків на корозію) тут це все вже зроблено, є фото роботи та запчастин Пружини в круг нові KYB Нові тормозні колодки теж в круг. Замінений ремень генератора. Замінена ліва полуось на оригінальну (теж часта проблема - лопають) Масло в коробці поміняне Тонована якісною плівкою, ввечері з салону все добре видно. Масла мотор НЕ їсть, заміна кожних 8тис, все гуд Салон в гарному збереженому стані, працює кожна кнопочка, клімат працює як треба охолоджує та гріє В комплекті з авто: два комплекти ковриків + новий в багажник, комплект зимньої резини на дисках та оригінальних ковпаках, резина 2022 року Hankook icept RS3, в дуже гарному стані, на авто зараз майже нова літня резина, один сезон від?їздила теж Hankook на оригінальних легкосплавних Toyota дисках, резину купував закордоном новою. Дзвоніть розкажу що тут забув написати, обов?язково з вами домовимось, будь який вид переоформлення, з цим без ніяких проблем. Торг тільки на місці біля авто Перекупів прохання не турбувати.
З VIN-кодом
05.05.2024
6 399 $
254 936 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.8 л.
Ручна / Механіка
225 тис. км
Бар
...двигателю КПП ходовой части без каких-либо замечаний Газ вписан Есть не значительные подкраски(без шпатлевки) Комплект переоформление
З VIN-кодом
26.04.2024
12 800 $
509 952 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
240 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...в ІДЕАЛЬНОМУ технічному та естетичному стані! Салон так само в хорошому стані, подряпини, пропали, потертості відсутніTOYOTA AVENSIS з надійним дизельним двигуном 2.0 та механічною 6-ступінчастою коробкою передач. Відмінний японський автомобіль в ідеальному, без перебільшень стані. Від одного власника, з повною офіційною сервісною історією, з усіма збереженими документами та чеками на обслуговування. Рідний підтверджений пробіг. Встановлено гарну зимову гуму R18 на оригінальних дисках. Максимальна комплектація, що включає такі опції, як:- шкіряний салон- камера заднього виду- шкіряний мульти-кермо з регулюванням по висоті та вильоту- панорамний дах- адаптивний круїз контроль- Distronic із попередженням про можливе пряме зіткнення та системою екстреного гальмування- функція утримання у смугах- функція зчитування дорожніх знаків- функція допомоги при старті в гору- безключовий доступ- датчик світла- датчик дощу- задні світлодіодні фари- датчик тиску в шинах- Датчик проникнення в салон- функція START-STOP- запуск авто з кнопки- підігрів лобового скла- підігрів дзеркал- автоматичне складування дзеркал- дзеркало заднього виду з функцією автозатемнення- Денні ходові вогні- адаптивна BI-xenon оптика з функцією допомоги при повороті (включає додаткове освітлення протитуманних фар у бік повороту)- автоматичне дальнє світло- мультимедійна система із сенсорним екраном- навігаційна система- функція керування голосом- Bluetooth, USB, AUX- телефон- 2 ключіВсі питання по телефону! Якщо ви справжній покупець - Дзвоніть, домовимося про зустріч.
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
04.05.2024
6 300 $
250 992 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
217 тис. км
Миколаїв
...і не створює проблем . Володію саме цим авто 2-й рік, пробіг рідний ,купував авто в знайомого, салон як в нового автомобіля , по кузову є подряпини, задній бампер та заднє крило має маленьку притертість, на це скину, на фото видно. З а цей час поміняв катрідж турбіни , клапан паливної рампи та вирізав екологію, що добавило потужності. В автомобіля відмінна керованість та м'якість в ходу. До автомобіля додаються диски на новій зимовій гумі, пробіг за 2 зими біля 2000 км. На автомобілі стоїть гарна гума з зносом 50 відсотків. Не продавав би свою "ластівку" якби не був потрібен більший автомобіль, тому продаю або міняю на автомобіль марки W шаран, або Пежо 807 з моєю доплатою 2007-2010 років. Всі подробиці за телефоном 06******01
З VIN-кодом
04.05.2024
12 999 $
518 010 грн
Гібрид (HEV) 1.8 л.
Автомат
190 тис. км
Одеса
...при цьому дуже економічний сімейний автомобіль.Середні витрати пального 5л/100 км.Авто доглянуто і не потрібно додаткових вкладень.За більш подробицями звертайтесь за телефоном або при зустрічі.
З VIN-кодом
03.05.2024
8 500 $
338 725 грн
Бензин 1.8 л.
Ручна / Механіка
135 тис. км
Вінниця
...комплектация все функции исправны! Технически без замечаний! семейный автомобиль данным вариантом будет доволен! Аргументированный Торг возможен непосредственно у автомобиля!
З VIN-кодом
05.05.2024
24 600 $
980 310 грн
Бензин 2.7 л.
Автомат
131 тис. км
Вінниця
...м.Київ. Комплектація максимальна. Бензин (газ не стояв). Передній привід (що економе паливо та зменшує кількість деталей які потрібно обслуговувати та загальну вагу авто). Динаміка відмінна. М'якість руху еталонна. Ідеальний та вмісткий сімейний автомобіль. Рідний пробіг - 131 тис.км. В ДТП не була. Мотор та коробка працює ідеально. Обслуговувалась на сервісі Тoyota та є всі відповідні документи (чеки та квитанції). Встановлено додатково GSM-bluetooth сигналізацію з можливістю: - відслідковування машини на карті в реальному часі - запуск та зупинка двигуна дистанційно - блокування двигуна та багато іншого. Встановлено металевий захист двигуна, бронеплівку на передню частину капота, бампер та інші частини кузова. Безключовий доступ, відкривання багажника з кнопки, камера заднього огляду та багато іншого. Салон в ідеалі : шкіра з підігрівом та обдувом як переднього ряду так і заднього дивану; пам'ять сидіння водія; датчик сліпих зон; підігрів руля; оздоблення руля та акпп шкірою; трохзонний клімат контроль; запуск двигуна з кнопки; підігрів заднього скла та дзеркал; електроскладання дзеркал; сенсорний великий екран з вбудованими картами; мультируль (управління дзвінками, музикою і тд з керма). Резина зимня нова (куплена на початку сезону за ціною 600$). Також в комплекті віддам нову літню резину Goodyear. Є декілька малопомітних точкових нюансів по кузову (під дзеркалом задного виду від пасажира та на капоті, що видно на останніх фото). Машина дійсно в дуже хорошому стані та все працює ідеально. Кожна кнопка працює. Повністю обслужена (масло та фільтра були замінені 1тис км тому, а масло в акпп замінене на 90 тис пробігу). Є документ висновків перевірки лакофарбованого покриття, ходової та електрики з Toyota center Вінниця. Продаж у з'язку з сімейними обставинами, але не терміновий. Авто можна подивитись у м. Вінниця.
З VIN-кодом
03.05.2024
5 900 $
235 056 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
230 тис. км
Хмельницький
З VIN-кодом
03.05.2024
8 900 $
354 665 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2.4 л.
Автомат
240 тис. км
Монастирище
...и экономии одновременно.Установлено лучшее на рынке ГБО 5-го поколения!Высокий клиренс в сочетании с тойотовской подвеской – для наших дорог просто находка.Никакого рыжика, вздутия и т.д. Полностью обслуженный и не требует ни копейки вложений. Очень хорошее, сохраненное состояние для своего возраста.Очень хорошая комплектация: би-ксенон, подогрев сидений, стеклоочистителей, лобового и заднего стекла, зеркал. Датчик дождя. Датчик света. Двухзонный климат-контроль. Круиз – контроль.Bluetooth магнитола с Android и Auto Car Play.Камера заднего вида с подсветкой и парктрониками.Свежая всесезонная резина на оригинальных титанах.Газ оформлен и вписан.
З VIN-кодом
05.05.2024
9 999 $
398 460 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
280 тис. км
Чернівці
...сервісі Toyota в Чернівцях, є відповідні документи. Був невеликий кузовний ремонт навісних елементів ( переднє крило, передня пас дверка). Готовий до перевірки на сто.

Моделі Тойота Універсал

Тойота Універсал в Україні

Тойота в Україні

Дивіться також: